-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Veklenko išvyko į generalinę repeticiją: pripažino, kad balsą saugo vaistais

Niekuomet apie nerimą nekalbėjęs Jurijus Veklenko pripažino, kad trečiadienį jaudulys jau šiek tiek didėja. Šiandien atlikėjo laukia dvi „Eurovizijos“ generalinės repeticijos, į kurias Jurijus, visgi, išvyko nusiteikęs ryžtingai.
Jurijus Veklenko
Jurijus Veklenko / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Jau 11-ą dieną Tel Avive viešintis Jurijus Veklenko atsikėlė šiek tiek vėliau, nei įprasta. Po pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio peržiūros ant viešbučio stogo, atlikėjas atsikėlė apie 10 valandą ryte. Po pusryčių Jurijus keliavo į sporto salę.

Taip panašiai dėliojosi kiekviena atlikėjo diena Izraelyje, tačiau šis trečiadienis – ypatingas. Jurijus Veklenko apie pietus išvažiavo į areną, kur jo laukia dvi generalinės repeticijos. Ketvirtadienį, gegužės 16-ąją, mūsų šalies atstovas dalyvaus antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

„Žinoma, kad atsiranda jauduliukas, tačiau tai nedaro įtakos mano pasirodymui. Prieš lipant į sceną mane kiekvieną kartą supykina, ir taip nutinka kiekvieną kartą“, – kalbėdamas su 15min sakė Jurijus.

Jurijaus Veklenko įspūdžiai prieš generalines repeticijas – vaizdo įraše:

VIDEO: Jaudulio neslepiantis J.Veklenko: prieš lipant į sceną kiekvieną kartą mane supykina

Tiesa, visos viešnagės Izraelyje metu atlikėjas ypač saugojo savo balsą. Kadangi šiuo metu Tel Avive karštis siekia apie 30 laipsnių, o arenoje, kur vyksta repeticijos ir šou, dėl vėdinimo sistemų yra žymiai šalčiau, Jurijus jaudinosi, kad peršals. Keliaudamas į generalines repeticijas atlikėjas sako, kad problemų su balsu nėra, tačiau profilaktiškai vartoja vaistus.

„Geriu homeopatinius vaistus, kad įsitikinčiau, kad problemų nebūtų. Kitas klimatas, kita šalis – niekada nežinai, kaip balsas sureaguos“, – sako atlikėjas.

Tiesa, keliaudamas į generalines repeticijas atlikėjas sakė esąs užtikrintas, kad ketvirtadienį žiūrovai išvys tokį pasirodymą, apie kokį komanda galvojo dar Lietuvoje.

Ir nors tiek Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas, tiek Jurijaus pasirodymo režisierius Povilas Varvuolis pripažino, kad repeticijų metu ne visi komandos norai buvo įgyvendinti arba užmojai neatitiko rezultato, Jurijus Izraelyje dirbantiems technikams priekaištų neturėjo.

„Išpildė daugiau negu reikia. Žinoma, visuomet yra kur stiebtis, tačiau „Eurovizijos“ komanda yra beprotiškai talentinga, atsidavusi tam, ką daro. Į visus mūsų komentarus ar pastebėjimus buvo atsižvelgta. Jų šiandien dar taip pat turėsime“, – intrigavo atlikėjas.

Trečiadienį generalinės repeticijos metu parodyto pasirodymo atlikėjas pakeisti nebegalės – pagal konkurso taisykles ir komisija, ir televizijos žiūrovai turi išvysti identišką šou.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ pusfinalį Jurijus Veklenko stebėjo privačiame vakarėlyje ant viešbučio stogo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius