-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kas gero „Eurovizijoje“: kokią vietą Eglė Jurgaitytė prognozuoja Monikai Liu?

Portalo 15min laida „Kas gero „Eurovizijoje“ kiekvieną savaitę džiugina spalvingais dalyviais, vertinančiais šiųmetes eurovizines dainas. Šįkart išsakyti nuomonę apie kūrinius buvo pakviesta kol kas aukščiausią vietą Lietuvai vaikų „Eurovizijoje“ iškovojusi Eglė Jurgaitytė. Laidos metu ji taip pat atskleidė, ką prognozuoja Monikai Liu, ir kas, jos manymu, turėtų tapti šios „Eurovizijos“ laimėtojais.

Lietuva vaikų „Eurovizijoje“ jau kurį laiką nedalyvauja, tačiau atlikėja Eglė Jurgaitytė – aukščiausią vietą minėtame konkurse užėmusi mūsų šalies atstovė. 2008-aisiais su daina „Laiminga diena“ ji liko trečia.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Eglė Jurgaitytė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Eglė Jurgaitytė

Dabar Eglė svečiavosi portalo 15min laidoje „Kas gero „Eurovizijoje“, kurios metu atskleidė rimtai svarstanti galimybę išbandyti jėgas suaugusiųjų „Eurovizijos“ atrankoje.

„Kažkada labai svajojau apie tokią galimybę. Gal ir kitais metais. Toks planas tikrai yra“, – prisipažino atlikėja.

E.Jurgaitytę laidos metu pakvietėme išgirsti ir įvertinti penkias šių metų „Eurovizijos“ dainas. Pasiklausiusi jų, išsakė nuomonę ir apie Lietuvos atstovės Monikos Liu kūrinį „Sentimentai“.

„Matau ją prizinėse vietose. Su Ukraina bus sunku pakovoti, bet viskas įmanoma“, – viešėdama 15min laidoje „Kas gero „Eurovizijoje“ svarstė Eglė.

Laidoje išgirdusi pirmą eurovizinę dainą, E.Jurgaitytė iškart buvo nustebinta jos skambesio – teigė, kad ši šalis įprastai dalyvauja su kitokio skambesio kūriniais.

Tuo metu kitą dainą Eglė apibūdino kaip idealiai tinkančią radijo stotis, bet ne jos skoniui. „Fanai per šią dainą tikrai taškysis, bet ar pati klausyčiau, nežinau“, – neslėpė atlikėja.

Kitam kūriniui E.Jurgaitytė buvo dar griežtesnė – išgirdusi jį paspaudė mygtuką „Ne“.

Atlikėja įvertino ir Latvijos atstovų dainą, kuri, deja į finalą vis dėlto nepateko. Ką apie ją pasakė Eglė? Ir kas, E.Jurgaitytės manymu, turėtų tapti šios „Eurovizijos“ laimėtojais? Pamatysite jau ketvirtadienį, 18 val, per 15min.

Laidos „Kas gero „Eurovizijoje“ portale pasirodo kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 18 val. Iki pat konkurso finalo jūsų laukia būrys Lietuvos įžymybių ir gerų emocijų pliūpsnis.

VIDEO: Laidos anonsas. Kas gero „Eurovizijoje“ – atsako iki šiol aukščiausią vietą užėmusi Lietuvos atstovė Eglė Jurgaitytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius