-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monikos Liu džiaugsmai po „Eurovizijos“ finalo: „Laimėjo Ukraina – ačiū Dievui“

Įvykus „Eurovizijos“ finalui paaiškėjo, kad konkursą laimėjo Ukraina. Lietuva su Monikos Liu daina „Sentimentai“ užėmė garbingą 14-ąją vietą. Po finalo kalbinta mūsų šalies atlikėja neslėpė, kad yra labai laiminga dėl tokios vakaro baigties.

Paskelbus „Eurovizijos“ finalo rezultatus, Monika Liu netrukus į savo socialinius tinklus įsikėlė nuotrauką, kurioje laiko Ukrainos vėliavą. Lietuvos atstovė džiaugėsi šios šalies pergale.

Pati iškovojusi 14-ąją vietą, ji taip pat liko savimi patenkinta ir sakė, kad šis skaičius yra magiškas. Pasibaigus finalui, Monika dalijosi įspūdžiais ir su 15min.

„Tai, kad laimėjo Ukraina – ačiū Dievui, nes vienu metu jau suabejojau ir pergyvenau. Aš esu labai laiminga savo rezultatu, tai viskas labai gerai“, – sakė ji su šypsena veide portalui 15min.

Monika patikino, kad laimėta 14-a vieta jai reiškia daug. Tiesa, ji nenustojo kartoti, kokia yra laiminga ir kaip džiaugiasi dėl Ukrainos pergalės konkurse.

„Šiandien yra keturiolikta diena, gavau keturioliktą vietą. Aš esu labai laiminga. Mano tikslas, kaip ir sakiau, buvo patekti į finalą. Patekau, ačiū visiems. Ir, ačiū Dievui, laimėjo Ukraina“, – tęsė Lietuvos atstovė.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Monika Liu
Lukas Balandis / BNS nuotr./Monika Liu

Tiems, kurie teigė, kad Lietuva konkurse šiemet užims bene paskutinę vietą, Monika dabar pasakytų „sorry“ arba tiesiog nieko – tylėtų.

Vis dėlto, kaip jau minėjo anksčiau, kitais metais dainininkė „Eurovizijoje“ nedalyvautų: „Ne, negalima taip kelis kartus. Reikia vieną kartą gyvenime, tada tu jį paimi taip ypatingai, nes tai yra ypatinga patirtis.“

Atlikėja pabrėžė, kad gražiąją eurovizinę suknelę ir toliau dėvės scenoje, neatiduos jos muziejui.

O grįžusi į Lietuvą tiesiog pagaliau išsimiegos. Be to, žada pasimatyti su ją palaikiusiais lietuviais.

„Nekantrauju susitikti su visais, kurie mane palaikė, dainuoti. Noriu savo koncertų ir dainuoti daugiau dainų nei iki šiol“, – džiaugėsi Monika Liu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius