Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monikos Liu „Sentimentai“ suskambo dar kitaip: išgirskite skirtingas versijas

Į Turine vyksiančią „Euroviziją“ mūsų šiųmetė atstovė Monika Liu važiuos dar tik gegužę, bet jau dabar daugėja jos dainos „Sentimentai“ versijų. Jausmingas kūrinys jau buvo sugrotas pianinu, akordeonu, styginiais ir pučiamaisiais instrumentais.
Monika Liu, jos dainą sugroję muzikantai
Monika Liu, jos dainą sugroję muzikantai / Edvardo Blaževič / LRT nuotr., stopkadrai

Kai Monika Liu dar net nebuvo laimėjusi atrankos, „Piano with Pano“ kanale „YouTube“ platformoje jau pasirodė „Sentimentų“ versija, atlikta pianinu. Ją sugrojo pianistas, dainininkas ir vokalo mokytojas iš Graikijos.

„Labai įkvepianti ir iššūkį jos interpretacijai metanti daina“, – pagyrų lietuvės kūriniui negailėjo muzikantas.

VIDEO: Monika LIU - Sentimentai // Lithuania

Muzikanto, iš projekto „Lietuvos talentai“ pažįstamo Vytenio Danieliaus dėka „Sentimentai“ suskambo dar kitaip – jis Turine skambėsiantį Monikos Liu kūrinį atliko akordeonu.

„Pirmą kartą taip džiaugiuosi išrinkta eurovizine daina!“, – rašė vaikinas.

VIDEO: Monika Liu - Sentimentai (accordion cover)

„Sentimentai“ puikiai skamba ir atliekami pučiamaisiais instrumentais. Tai įrodė projekte „Lietuvos balsas. Kartos“ su grupe „Agio“ šiuo metu dalyvaujantis Mindaugas Lisauskas, o jo interpretaciją pastebėjo ir pagyrė pati dainos autorė ir atlikėja.

„Fantastinis tu“, – rašė Monika Liu.

Ne kartą stebinęs, Lietuvos atstovų „Eurovizijoje“ grupės „The Roop“ dainas „On Fire“ ir „Discoteque“ atlikęs styginių kvartetas „4Strings“ pasistengė ir šiemet.

Sveikiname Moniką Liu su pergale Lietuvos „Eurovizijos“ atrankoje ir džiaugiamės, kad tai bus tas retas atvejis, kai lietuvių kalbą kelias minutes girdės visa Europa! Dovanojame Jums savo muzikinę dainos „Sentimentai“ versiją“, – rašė „4Strings“ šalia vaizdo įrašo.

VIDEO: 4STRINGS - Sentimentai (Monika Liu) - Eurovision 2022

O Giedrius Balčiūnas-Mr. Jumbo parengė rokerišką dainos versiją. Pasak muzikanto, „Sentimentai” iškart mintyse susidėliojo grupės „Queen” gitaristo Bryan May solo atlikimo stiliumi.

„Prie Monikos kūrinio, kaip „šiurkštus" roko muzikantas, liečiausi kiek įmanoma atsargiau, nenorėdamas iš dainos ištrinti to moteriško paslaptingumo ir žavesio burtų. Tai kūrinys apie seniai sudužusią meilę ir gražių prisiminimų, bei niekur nedingstančio skausmo dvikovą. „Krauju apsipylusios" natos iš mano elektrinės gitaros bando atsakyti tuo pačiu”, – taip kūrinį interpretuoja muzikantas.

VIDEO: Eurovision 2022 - Lithuania - MONIKA LIU "Sentimentai" - Metal Guitar Cover

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius