-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pandemiją parodys ir „Eurovizijoje“: Ukrainai atstovaujanti grupė pristatė kraupų vaizdo klipą

Beveik iškart po „Eurovizijos 2020“ atšaukimo Ukraina perrinko praeitų metų nugalėtojus – antrą kartą konkurse bandys pasirodyti elektroninės ir folkloro muzikos grupė „Go_A“. Tiesa, dėl „eurovizinės“ dainos „Šum“ vaizdo klipo dalis gerbėjų sutriko – jame galima pamatyti ir pandemiją primenančius vaizdus.
Ukrainai atstovausianti grupė „Go_A“
Ukrainai atstovausianti grupė „Go_A“ / Stopkadro nuotr.

Sausio pabaigoje išleista daina „Šum“ buvo iškart įvardyta kaip potenciali daina atlikti šių metų „Eurovizijos 2021“ konkurse. Tačiau Ukrainos delegacija akimirksniu pasakė, kad ši daina nėra skirta „Eurovizijai“, skelbia „wiwibloggs“.

Šie žodžiai buvo ištarti po to, kai „Go_A“ paskelbė pateiksianti daugiau darbų profesionaliai žiuri. Vis tik iš trijų dainų buvo išrinkta būtent „Šum“. Beje, netrukus pasirodė ir dainos vaizdo klipas, kuris sukėlė ne vieną diskusiją dėl pandemiją primenančių vaizdų.

Dainos vaizdo klipą galite pažiūrėti čia:

VIDEO: Go_A - ШУМ (Official Video)

Praėjusiais metais po grupės „eurovizinės“ dainos „Solovey“ paskelbimo, kurioje buvo galima girdėti melodramiškas liaudies pasakas, techno elementus, „Go_A“ pasirinko šiek tiek tamsesnį stilių „Šum“ („ШУМ“). Šios dainos reikšmę jie apibūdina kaip „pažadinti ir sukviesti pavasarį ir paspartinti visų gyvų būtybių pabudimą po žiemos.“

Pasak Ukrainos transliuotojo, „Šum“ dainą įkvėpė to paties pavadinimo pavasario ritualinė liaudies daina. Tai šiuolaikinis archajiško žaidimo su senovės magijos ritualų praktikos elementais interpretavimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius