Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmas „The Roop“ blynas Roterdame neprisvilo: užtikrintas pasirodymas repeticijoje ir techninės subtilybės

Dar penktadienį su gerbėjais atsisveikinę ir interviu daliję Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ grupė „The Roop“ jau kitą dieną galėjo pirmą sykį pasibandyti didžiąją konkurso sceną. Panašu, kad su užduotimi grupė susitvarkė ir netgi išbandė naujus techninius kampus.
„The Roop“
„The Roop“ / E.Blaževič nuotr.

Nors kiekvienai šaliai parepetuoti buvo skirtas pusvalandis, žurnalistams transliuojama repeticijos dalis buvo gerokai trumpesnė. Kaip pranešė organizatoriai, didžioji dalis repeticijos buvo skirta tam, kad atlikėjai priprastų prie scenos.

Visgi pamažu aiškėja „The Roop“ pasirodymo rėmai – repeticijos metu atlikėjas Vaidotas Valiukevičius nemažai žaidė su kamera, palaikė akių kontaktą. Pamatyti buvo galima ir kitų techninių subtilybių – tarkim, kitokius vizualus, užtikrintesnį Vaidoto ėjimą scena.

Iš „Eurovizijos“ transliuotos vaizdo medžiagos panašu ir tai, kad atlikėjai pernelyg nesijaudino, scenoje jautėsi it žuvys vandeny.

VIDEO: The Roop - Discoteque - First Rehearsal - Lithuania

Dar prieš išskrisdami į Roterdamą „The Roop“ 15min pasakojo pasirodymą ketinantys šiek tiek koreguoti, ypač jeigu bus galimybė pasirodyti finale. Taip pat, jeigu kuriam nors iš komandos narių būtų diagnozuotas koronavirusas, grupė pasirodyti negalėtų. Tokiam atvejui yra saugomas iš anksto nufilmuotas pasirodymo vaizdo įrašas.

Vis dėlto grupė viliasi, kad šio varianto neprireiks ir jie turės galimybę pasirodyti didžiojoje scenoje.

Penktadienį Vilniaus oro uoste kalbintas V.Valiukevičius teigė šiuo metu nusiteikęs ramiai ir viltingai. „Esu pasiilgęs kelionių. Nors jų ir turėjome šiuo laikotarpiu, man labai norisi aplankyti Roterdamą“, – sakė atlikėjas.

Paklausti, kaip mano, ar Europa pamils „The Roop“ grupės dainą, muzikantai teigė jau matantys šiuos gerus ženklus, susidomėjimą.

VIDEO: „The Roop“ – jau išlydėti į Roterdamą: gerbėjams turi vieną prašymą

„Jaučiame, kad mus sutiks labai puikiai“, – vylėsi V.Valiukevičius.

Muzikantai pasakojo taip pat norintys pakeliauti po Roterdamą, tačiau dėl to, ar turės galimybę pabendrauti su kitais eurovizininkais, nesantys tikri.

„Manau, kad būsime tam tikrame burbule, tad kažkokią galimybę turėsime“, – sakė „The Roop“ narys Mantas Banišauskas.

Paklausti, kokio palaikymo tikėtųsi iš Lietuvoje aktyviai konkursą stebėsiančių gerbėjų, muzikantai sakė turintys tik vieną prašymą.

„Jau organizuojame tokią iniciatyvą, kurios datą dar patikslinsime. Galite įsigyti mūsų atributiką ir taip mus paremti, bet bus viena diena, artėjant prie pusfinalio, kuomet prašysime savo medijose pasidalinti mūsų klipu, savo šokiu ir t.t., kad tą dieną pasaulį apskrietų žinia apie diskoteką“, – teigė V.Valiukevičius.

VIDEO: Nacionalinės „Eurovizijos“ nugalėtojai – „The Roop“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius