Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabilo Lisabonos scenoje susižalojęs „Eurovizijos“ favoritas iš Čekijos: „Negaliu vaikščioti“

Sekmadienį Lisabonoje vyko pirmosios „Eurovizijos“ repeticijos. Jų metu 10 atlikėjų gavo progą pagaliau išbandyti didžiąją konkurso sceną. Visgi ne visiems ji praėjo sklandžiai – Čekijos atstovas stipriai susižeidė nugarą.
Čekijos atstovas „Eurovizijoje“ Mikolas Josefas
Čekijos atstovas „Eurovizijoje“ Mikolas Josefas / Andres Putting, asmeninio albumo nuotr.

Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė taip pat buvo viena pirmųjų, išbandžiusių „Eurovizijos“ sceną. Repeticija atlikėja buvo itin patenkinta.

Visgi prieš ją pasirodžiusiam Čekijos atstovui Mikolui Josefui repeticija baigėsi liūdnai – atlikėjas išgabentas į ligoninę.

Vienu iš konkursų favoritų laikomas Mikolas smarkiai susižeidė nugarą. Iš pradžių oficialus „Eurovizijos“ portalas tik pranešė, kad po arenoje esančio gydytojo apžiūros, nuspręsta dainininką siųsti į ligoninę.

„Mikolas susižeidė nugarą, kai per repeticiją darė akrobatinius triukus. Gydytojas rekomendavo jam nuvažiuoti į vietinę ligoninę“, – rašoma Eurovision.tv.

Andres Putting nuotr./Čekijos atstovas „Eurovizijoje“ Mikolas Josefas
Andres Putting nuotr./Čekijos atstovas „Eurovizijoje“ Mikolas Josefas

Vėlų vakarą pagaliau apie incidentą prakalbo ir pats M.Josifas. Socialiniuose tinkluose jis pranešė, kad jo būklė suprastėjo.

„Galiu patvirtinti, kad repeticijos metu susižeidžiau, o situacija tik pablogėjo po kelių valandų. Dabar net negaliu vaikščioti. Ką tik grįžau iš pirmosios ligoninės, bet dabar turiu važiuoti į kitą.

Ačiū už visas žinutes ir linkėjimus, darome viską, kad tik kuo greičiau atsistočiau ant kojų. Aš pasirodysiu didžiojoje scenoje, nesvarbu, kas benutikų“, – rašė Mikolas Josefas.

Socialinių tinklų nuotr./Čekijos atstovas „Eurovizijoje“ Mikolas Josefas
Socialinių tinklų nuotr./Čekijos atstovas „Eurovizijoje“ Mikolas Josefas

Pirmoji Mikolo repeticija Lisabonoje:

VIDEO: Mikolas Josef - Lie To Me - First Rehearsal - Czech Republic - Eurovision 2018

Akimirkos iš pirmosios repeticijos – galerijoje:

15min primena, kad dar net neatvykęs į Lisaboną, Mikolas Josefas buvo tituluojamas vienu mylimiausių „Eurovizijos“ atstovų. 22-ejų vaikinas čia atvyko su savo kūrybos daina „Lie To Me“.

Jis yra dirbęs modeliu, metus buvo gatvės muzikantu, kol galiausiai per didžiuosius Europos miestus užsidirbęs pakankamai pinigų pradėjo leisti savo kūrinius.

Vienoje gyvenantį Mikolą jau praėjusiais metais kvietė atstovauti Čekijai „Eurovizijoje“. Tuomet jam netiko daina, o šiemet jis sau ją sukūrė pats.

VIDEO: Mikolas Josef - Lie To Me (Eurovision version) - Czech Republic - Official Music Video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius