Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos atstovės Manizhos staigmena „The Roop“: savitai atliko „Discoteque“

Praūžusi „Eurovizija“ vis dar pateikia staigmenų – šįkart pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip Rusijos atstovė Manizha perdainavo „The Roop“ kūrinį „Discoteque“. Ir nors praėjo jau kelios dienos po dainų konkurso finalo, tačiau panašu, kad geltonosios bangos aistros iki šiol netyla.
„The Roop“ ir Manizha
„The Roop“ ir Manizha / 15min ir stopkadro nuotr.

Dar viena dainos „Discoteque“ versija oficialioje „Eurovizijos“ „Youtube“ platformoje atsirado trečiadienį ir akimirksniu sulaukė daugybės komplimentų. Pasirodo, vaizdo įraše Rusijos atstovė Manizha demonstruoja paramą grupei „The Roop“ ir sudainuoja lietuvių atstovų kūrinį.

Be to, ir šįkart daina skamba kiek kitaip, nes ji atliekama rusei būdingu stiliumi, greitėjant jos tempui. Pamenate Manizhos pasirodymą „Eurovizijoje“? Jei taip, tai viskas skamba panašiai ir dainuojant kitą kūrinį. O energijos užtaisą garantavo ir šalia stovėję kiti delegacijos nariai, kurie pritariamai ne tik šoko, bet ir dainavo.

Itin šiltai tokį atlikimą priėmė „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius, jį palydėjo plojimais ir šypsenomis.

Manizha atlieka „The Roop“ kūrinį „Discoteque“:

VIDEO: Manizha from Russia

Dar anksčiau Manizha buvo atskleidusi, kad šiųmetis „The Roop“ pasirodymas „Eurovizijoje“ – vienas iš tų, kuriam ji tikrai nepagailėtų 12 balų.

15min primena, kad šeštadienio vakarą paaiškėjo, kad 2021-ųjų „Euroviziją“ laimėjo Italijos atstovai, kurie iš viso surinko 524 taškus. Antroje vietoje liko Prancūzija su 499 taškais, o trečioje Šveicarija su 432 taškais.

Tuo metu Lietuvos atstovai „The Roop“ užėmė 8 vietą ir surinko 220 balus.

Rusijos atstovei Manizhai teko 9 vieta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius