Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ eteryje „The Roop“ lyderis atskleidė jo „pirštų šokio“ reikšmę

Antradienio vakarą pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje patys pirmieji pasirodę mūsų šalies atstovai „The Roop“ scenoje užkūrė tikrą diskoteką. Jų šokis neįsivaizduojamas ir be garsiojo pirštų judesio, tad po transliacijos paklaustas, ką jis reiškia, grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius pagaliau atskleidė šio gesto reikšmę.
„The Roop“
„The Roop“ / EBU /ANDRES PUTTING, 15min nuotr.

Praėjus kuriam laikui po „The Roop“ pasirodymo tiesioginės transliacijos metu lietuvius kalbino šou vedėja. Roterdamo „Ahoy“ arenoje esančiame „žaliajame kambarėlyje“ įsikūrusi grupė atskleidė įdomių detalių apie savo pasirodymą.

„Eurovizijos“ vedėja grupės narių taip pat nutarė pasiteirauti, kokia viena iš skiriamųjų „Discoteque“ šokio dalių tapusio „pirštų šokio“ reikšmė.

„The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius paaiškino, kad šie pirštų judesiai reiškia dvi raides E ir V, iš kurių susiveda žodis „Eurovizija“.

Apie savo garsiuosius „Discoteque“ šokio judesius „The Roop“ kalbėjo ir sekmadienio vakarą vykusio „Eurovizijos“ atidarymo metu, kai žengė turkio spalvos kilimu.

Pasiteiravus, kas įkvėpė judesius, grupės lyderis V.Valiukevičius aiškino, kad įkvėpimas atėjo dar iš jų vaikystės, pasakojo, kad įkvėpė tokie atlikėjai kaip Michaelas Jacksonas, Freddie Mercury.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius