Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ pasirodymas tarp užsienio žurnalistų sutiktas audringomis ovacijomis

Antradienį grupė „The Roop“ atidarė pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį, o jų pasirodymas ovacijomis buvo sutiktas ne tik „Ahoy“ arenoje, bet ir tarp tarptautinės žurnalistų bendruomenės.

Po dvejų metų pertraukos „Eurovizijos“ dainų konkursas grįžta, o su juo į pirmąjį pusfinalį žengia 16 šalių: Lietuva, Slovėnija, Rusija, Švedija, Australija, Šiaurės Makedonija, Airija, Kipras, Norvegija, Kroatija, Belgija, Izraelis, Rumunija, Azerbaidžanas, Ukraina, Malta. Be to, šiame pusfinalyje būtų dalyvavusi ir Baltarusija, tačiau dėl konkurso taisyklių pažeidimo kovo 26 d. buvo pašalinta.

Pirmieji ant scenos žengė Lietuvos atstovai „The Roop“, kurie arenoje užkūrė tikrą diskoteką. Ovacijų negailėjo ne tik susirinkę konkurso gerbėjai, bet ir tarptautinė žurnalistų bendruomenė – čia „The Roop“ dainos metu skambėjo ir plojimai, ir trepsėjimai, nuo kompiuterių galvas pakėlė ne vienas į darbą įsijautęs žurnalistas, o viską vainikavo gausi plojimų jūra.

Vaizdo įrašą iš spaudos centro galite pamatyti čia:

VIDEO: „The Roop“ pasirodymas tarp užsienio žurnalistų sutiktas ovacijomis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius