Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ praskleidė paslapties šydą dėl „Eurovizijos“: atsakė, ar vėl dalyvaus

Grupė „The Roop“ penktadienį pristatė naują dainą „Ohmygodable“. Iš karto po kūrinio pasirodymo dauguma ėmė klausti, ar tai daina, su kuria jie dalyvaus 2022-ųjų „Eurovizijoje“. Galiausiai grupės nariai nusprendė atsakyti į šį klausimą.
Grupė „The Roop“
Grupė „The Roop“ / Jurgos Urbonaitės nuotr.

Išsamiu atsakymu grupės „The Roop“ nariai pirmadienį pasidalijo savo oficialiame feisbuko puslapyje.

„Dėl dalyvavimo „Eurovizijos“ atrankoje. Jau nuo pat gegužės mėnesio, kuomet įvyko „Eurovizijos“ finalas Roterdame, mes vis sulaukiame prašymų grįžti į atranką ir dalyvauti vėl ir vėl. Mes nesakome „ne“ ir nesudeginame tiltų bei neuždarome durų šiai idėjai. Tačiau tai galbūt įvyks ne šiais metais.

Mus „Eurovizija“ išmokė labai daug dalykų. Čia turi būti įdomus tarptautiniame kontekste. Dėl to eidami ten turėjome žvelgti plačiau.

Jurgos Urbonaitės nuotr./Grupė „The Roop“
Jurgos Urbonaitės nuotr./Grupė „The Roop“

Norime keliomis patirtimis pasidalinti ir su naujais dalyviais. Čia ne tik daina yra esmė, bet ir kaip tu ją pateiki – vaizdas turi derėti su kūriniu. Tai gali būti ir paprastas rūbas su surišta netvarkinga kasele, ir daug šokio, ir fejerverkų. Nesuplak visko. Tiesiog pajausk, ką tu nori pasakyti ir laikykis tos krypties. Negalvok, ar tai bus euroviziška. Tokio standarto jau nėra. „Eurovizija“ yra ne tikslas, o nuostabi pradžia. Tad nenuleisk rankų, nesvarbu kaip tau besisektų.

Mes esame labai laimingi, kad „Eurovizijos“ fanai visoje planetoje mus įsileido į savo širdis. Tai yra vieninga ir tik gerų emocijų kupina šeima, kurioje jaučiamės jaukiai.

THE ROOP muzikos kelionė tęsiasi! Mes planuojame aplankyti kuo daugiau šalių jau ateinantį pavasarį ir padėkoti už palaikymą bei pristatyti naujas dainas, viena iš jų – „Ohmygodable“. Ši daina vis kyla į klausomumo viršų. Ją pradeda groti vis daugiau radijo stočių. Esame labai laimingi!

Linkime meilės, nes tai viskas, ką turime iš tikro“, – rašė jie.

Gandus dėl „The Roop“ grįžimo į „Euroviziją“ įplieskė tokios detalės kaip atrankai tinkama dainos „Ohmygodable“ trukmė (lygiai trys minutės), klipe pasirodantys šokėjai Marijanas Staniulėnas ir Miglė Praniauskaitė, kurie šoko ir skambant euroviziniams kūriniams „On Fire“ ir „Discoteque“. Be to, platformoje „YouTube“ prie naujos dainos vaizdo įrašo buvo užrašas „Eurovision 2022“.

Lietuviškoji atranka į didįjį dainų konkursą, kuris kitąmet vyks Italijos mieste Turine, bus pradėta transliuoti sausį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius