Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ tapo naujo „Eurovizijos“ projekto pirmaisiais pašnekovais: pamatykite vaizdo įrašą

Ne tik „Eurovizijos“, bet ir atskiro dainų konkursui skirto projekto vedėja. Taip, interneto asmenybė, turiniu apie makiažą „YouTube“ platformoje išgarsėjusi NikkieTutorials pristatė pirmą „LookLab“ epizodą. Jame klausimus iš asmeninio gyvenimo, „Eurovizijos“ ir kitų sferų ji uždavinėja šiemet Nyderlanduose susirinkusiems dalyviams, o pirmaisiais Nikkie de Jager pašnekovais tapo ne kas kiti, o mūsiškiai „The Roop“.
„The Roop“, Nikkie de Jager
„The Roop“, Nikkie de Jager / V.Jokubausko ir Vida Press nuotr.

Į „LookLab“ studiją geltonais kostiumais atvykę „The Roop“ iš pradžių buvo apdalyti komplimentais už ryškų įvaizdį. Taip pat jie buvo vaišinami Nyderlandų skanėstais, kurių vieną paragavęs Vaidotas Valiukevičius šiek tiek sutriko, sužinojęs, kad jie pagaminti iš sviesto ir dar kažko, mat grupės vokalistas – veganas.

Prieš tai grupės narių Nikkie pasiteiravo, kokios besisuko mintys vos nulipus nuo scenos. Trijulė tikino, kad repeticijos metu tiesiog mėgavosi, o taip pasijusti jie galėjo tik nuostabios šalia scenos ir už jos dirbančios komandos dėka.

„The Roop“ turėjo atsakyti ir klausimus apie lažybininkų jiems prognozuojamą aukštą vietą. Nikkie pasiteiravus, ar tiek pernai, tiek šiemet jiems skiriamas dėmesys daro spaudimą, Vaidotas teigė, kad nieko panašaus nejaučia, o Mantas Banišauskas pridūrė, kad lažybininkų prognozių neseka ir visą dėmesį skiria pasirodymui.

Nikkie de Jager taip pat pasiteiravo grupės narių apie lyg virusą per Europą nuvilnijusį „Discoteque“ šokį, šokius su aukštakulniais batais bei judesius pirštais, kuriuos bandė atkartoti.

Ar Nikkie de Jager pavyko Vaidoto vizitine kortele tapę pirštų judesiai? Apie ką daugiau kalbėjosi Nyderlandų „YouTube“ žvaigždė ir Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“?

Kviečiame pažiūrėti šį vaizdo įrašą:

VIDEO: LookLab The Roop – Lithuania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius