-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Voldemars Petersons pristato eurovizinę dainą: dėl konkurso stojo į bokso ringą

Ketvirtą kartą Eurovizijos atrankoje savo jėgas bandantis dainų kūrėjas ir atlikėjas, įvairių TV projektų dalyvis Voldemars Petersons pristato paties kurtą ir prodiusuotą dainą „Never fall for you again“, dėl kurios dainininkui teko pirmą kartą išbandyti bokso ringo virvių tamprumą.
Voldemars Petersons
Voldemars Petersons / Asmeninio albumo nuotr.

Tiesa, Voldemars nekovojo, o viską stebėjo per fotoaparato objektyvą, kadangi fotografija – dar viena iš jo daugelio kūrybinių aistrų. Atlikėjas nusprendė, kad niekas taip neatspindės nuotaikingos dainos apie nepavykusius dviejų žmonių santykius, iš kurių niekaip negali išbristi, kaip meniška jų akistata bokso ringe. Čia ir įvyko dainos viršelio fotosesija, kurioje jis įamžino savo gerus draugus Tomą Utmaną ir Diana Nižnik. Beje, jos makiažą atliko gera atlikėjo draugė, TV projekto „Radži ieško žmonos“ laimėtoja Ilona Janulevičiūtė.

Voldemars Petersons – „Never fall for you again“:

VIDEO: Voldemars Petersons - NEVER FALL FOR YOU AGAIN (EUROVISION 2021) (Official Lyrics Video)

„Šį kartą kumščių nepasitelkėm. Tačiau tokiu nenuspėjamu gyvenimo laikotarpiu gal ir būtų smagu save išbandyti visai kitokioje veikloje“, – apie galimybę užsimauti bokso pirštines linksmai svarstė dažnai nemalonių replikų apie savo liekną figūrą sulaukiantis atlikėjas.

Voldemars užsimena, kad kūrinys „Never fall for you again“ vos per plauką išvydo dienos šviesą. Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre, kur atlikėjas dirba meninės raiškos būrelių vadovu, dainos fragmentą jo telefone vieno užsiėmimo metu visai netyčia išgirdo puikaus balso savininkė Svajūnė Bagdonavičiūtė, kuri ne tik pastūmėjo atlikėją pabaigti dainą, bet ir sugalvojo pagrindinės priedainio eilutės tekstą.

,,Manau, gyvenimas sukelia žavesį, nes niekada nežinome, kas mūsų laukia rytoj. Atrodo, neseniai sau sakiau, jog „šiemet jokių Eurovizijų“, o po kelių dienų sėdžiu ir rašau dainą šiam konkursui“, – šypsosi V.Petersons ir Jūsų dėmesiui pristato savo pasirinkimą 2021-ųjų metų nacionalinei Eurovizijos atrankai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius