-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiuri vertinimų laukiantys „The Roop“ – apie izoliaciją nuo Roterdamo ir pamėgtus kitus atlikėjus

Po „Eurovizijos“ generalinės repeticijos grupė „The Roop“ atvirai pasikalbėjo su žurnalistais apie Nyderlandus, sutiktus naujus žmones ir kitų reakcijas į juos.

„Visi savo darbus padarė gerai, labai džiaugiamės, kad taip gerai pavyko pasirodyti per repeticiją. Labai laukiame rytojaus“, – kalbėjo Vaidotas.

Šio vakaro repeticiją žiūrėjo žiuri, kurie irgi prisidės prie vertinimo. Todėl šiandienos pasirodymas buvo ne ką mažiau svarbus nei rytojaus.

VIDEO: Po generalinės repeticijos – „The Roop“ įspūdžiai

„The Roop“ papasakojo ir apie savo dienotvarkę Nyderlanduose.

„Apie 21-21:30 val. mes atsisveikinam su visais atlikėjais ir einame miegoti. Mėgstame apeiti aplink viešbutį ir pasimankštinti. Nelabai apžiūrinėjome Roterdamą, nes atvažiavome čia ne to. Atvažiavome atstovauti Lietuvą“, – šypsosi grupės nariai.

Sekmadienio vakarą grupė pasirodė „Eurovizijos“ atidarymo ceremonijoje.

„Džiaugiamės dėmesiu ant turkio spalvos kilimo, ten 98 proc. žurnalistų mūsų klausinėjo, labai džiaugiamės, nes tokiu būdu sėjame žinią apie Lietuvą“, – pasakojo Vaidotas.

Grupės nariai jau bendravo su Ukrainos grupe, su belgais, su islandų delegacija, su australe dalyvavo live transliacijoje. „Ši „Eurovizija“ kitokia, nes galimi tik trumpi susitikimai, nors ir labai norėtųsi pabendrauti ilgiau“, – pasakojo Vaidotas.

Grupės nariai ne visada būna apsirengę geltonai.

„Visas šou yra žaidimas, todėl jeigu kiekvieną dieną atrodysi taip pat – fotografai nebespaus mygtuko. Todėl mūsų geltoni rūbai ilsisi“, – šypsojosi grupės nariai.

Žurnalistai klausė ir apie sijoną-kiltą, kurį Vaidotas dėvėjo per atidarymo ceremoniją sekmadienį.

„Ar tai kiltas ar sijonas? O koks skirtumas? Mūsų rūbų esmė tokia: mes norėjome skoningai sumaišyti įvairias kultūras, taip parodydami draugystę. Mūsų rūbai ir lietuvių dizainerių, ir užsienio. O komentarų aš neskaitau. Asmeniškai parašę žmonės džiaugėsi“, – džiaugėsi grupės lyderis Vaidotas.

Vaidotui antrino ir jo kolegos.

„Eidami kilimu sulaukėme daug komentarų apie stilių, ypač apie Vaidoto. Labai geri atsiliepimai, ypač dėl kilto-sijono“, – pritarė Mantas.

Grupės nariai stengiasi mąstyti pozityviai.

„Aš siūlyčiau visiems į viską gyvenime žiūrėti lengviau, nes jeigu gyvensite pyktyje – senatvėje nebus lengviau. Mes esame už džiaugsmą ir laisvę būti savimi“, – šypsosi Vaidotas.

Grupės nariai džiaugėsi dėl „Geltonosios bangos“ projekto. „Gal reikėtų pailsėti nuo geltonos spalvos, nes tuoj pražys ir kitos spalvos“, – juokėsi Vaidotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius