Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – Inga Jankauskaitė ir Donatas Ulvydas: apie naują filmą bei vyrų ir moterų santykius

Antradienį 15min studijoje – pokalbis apie lietuvišką kiną. Jau netrukus į kino teatrus žengs nauja romantinė komedija „Ir visi jų vyrai“. Ta proga juostos režisierius Donatas Ulvydas ir viena pagrindinių aktorių Inga Jankauskaitė atvyko papasakoti, kaip sekėsi kurti filmą ir kuo jie šįkart nustebins žiūrovus.
Donatas Ulvydas, Inga Jankauskaitė
Donatas Ulvydas, Inga Jankauskaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kino hitų „Tadas Blinda. Pradžia“, „Kaip pavogti žmoną“, „Emilija iš Laisvės alėjos“, „Valentinas vienas“ bei „Valentinas už durų“ režisierius Donatas Ulvydas nuo sausio 25-osios kviečia į naujo savo filmo premjerą.

Ta proga antradienį režisierius su viena iš pagrindinių aktorių Inga Jankauskaite viešėjo 15min studijoje.

Čia jie papasakojo, kaip parėjusią vasarą sekėsi filmuoti filmą, kaip atrodė užkulisiai ir iššūkiai, ir kuo šįkart kūrėjų komanda nustebins žiūrovus.

Žinoma, kalbėjomės ir apie santykius. Juk kaip sufleruoja pats filmo pavadinimas – „Ir visi jų vyrai“ – šios kino juostos siužetinės linijos sukasi apie vyrų ir moterų santykius, visus iš jų kilusius nesusipratimus, komiškas situacijas bei svarbiausius kiekvieno žmogaus gyvenimo momentus. Kaip teigia filmo kūrėjai, vyriškoji auditorijos dalis taip pat liks maloniai nustebinta.

Žiūrėkite pokalbį 15min studijoje:

VIDEO: Inga Jankauskaitė ir Donatas Ulvydas: apie naują filmą ir vyrų bei moterų santykius

Filmo „Ir visi jų vyrai“ centre – trys moterys: pasiekusios ir siekiančios, mylėjusios ir mylinčios, paliktos ir vėl ieškančios. Stiprios asmenybės su savo požiūriu, idealais, baimėmis ir svajonėmis. Moterys, mylinčios savo gyvenimo vyrus, nors kartais atrodo, kad be jų viskas būtų kur kas paprasčiau. Šalia jų esantys vyrai yra ne ką mažiau ambicingi, sudėtingi, ryžtingi, o kartais – pasimetę, kaip ir tikrame gyvenime.

Juostoje, kurios gamybą parėmė Lietuvos kino centras, nusifilmavo Inga Jankauskaitė, Kristina Kazlauskaitė, Aušra Giedraitytė, Šarūnas Januškevičius, Audrius Bružas, Andrius Bialobžeskis, Giedrius Savickas ir kiti Lietuvos aktoriai.

VIDEO: Naujausias D. Ulvydo filmas IR VISI JŲ VYRAI – kinuose nuo sausio 25 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius