Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 01

2020-aisiais Lietuvą sukrėtę pramogų pasaulio skandalai: nuo meilės trikampių ir konfliktų iki nuogalių

Pramogų pasaulis neįsivaizduojamas be skandalų, bet tiek, kiek jų Lietuvoje pažiro prabėgusiais metais, jau turbūt seniai nebuvo. Jei 2019-uosius dėl gausaus skyrybų skaičiaus galima buvo pavadinti „skyrybų metais“, tai 2020-iesiems puikiai tiktų apibūdinimas „skandalų metai“. O 15min surinko labiausiai įsiminusius – kviečiame skaitytojus prisiminti tuos, kurie sulaukė didžiausio atgarsio.
Mia, P.Gražulis, D.Bunkus, V.Siegel, L.Suodaitis, OG Version, K.Meschino, Remis
Mia, P.Gražulis, D.Bunkus, V.Siegel, L.Suodaitis, OG Version, K.Meschino, Remis / 15min koliažas (Vida Press, 15min, organizatorių nuotr.)

Kai kurie 2020 metų skandalai parodė, kad kartais net ir geriausias draugas gali tapti didžiausiu priešu – pavyzdžiui, kuris vyras galėtų pamanyti, kad tavo vaiko krikštatėvis jau netrukus taps tavo esamos sužadėtinės... naujuoju sužadėtiniu?

Kiti skandalai patvirtino taisyklę: prieš ką nors darydamas gerai pagalvok, o prieš sakydamas – pasverk kiekvieną žodį. Tam, kad pirmuoju atveju nereikėtų atsiprašinėti dėl, tarkim, surengto konkurso su neaiškiomis taisyklėmis, o antruoju nereikėtų maldauti atleidimo policijos pareigūno, kurį neteisingai apkaltinai smurtu.

Buvo ir tokių skandalų, kurie parodė, kad nuo praeities ne visada pabėgsi – ji vis tiek pasiveja. Kaip ir į viešumą išlenda intymūs vaizdo įrašai, kuriuos paviešina buvęs sutuoktinis, draugas, o gal dar kažkas.

Žinoma, dar viena pamoka, kurią šiemet išmokome – prieš filmuojantis (kas ypač aktualu šiais, zoomo ir skaipo klestėjimo metais) visada reikia apsidairyti, kas stovi, sėdi ar guli už nugaros.

Pripažinkime, gyventi be skandalų būtų liūdna, o kad skaitytojams jie patinka, rodo skaitomumo statistika – būtent skandalai čia karaliauja. Tačiau skandalai linksma tol, kol pats į juos nepakliūni. Todėl 15min Naujųjų metų proga linki jums jų išvengti, nors kas jau buvo – to nepakeisi, todėl prisiminkime.

Santykių trikampiai ir buvusių draugų karai

Iš Lietuvos pramogų pasaulio meilės trikampių istorijų būtų galima laisvai meilės operas sukti ir romanus rašyti, o kai kurių istorijų vingių scenaristai neregi net sapnuose.

Įdomu tai, kad net dvi tokias šiųmetes istorijas sieja ta pati detalė – dėl meilės tai pačiai moteriai buvę draugai tapo priešais. Sutapimų esti ir daugiau – abi aptariamos moterys yra žinomos socialinių tinklų veikėjos.

Karolinos Meschino, OG Version ir Remio meilės trikampis

Tik imtos skaičiuoti pirmosios 2020-ųjų dienos ir tuoj pat ėmė lyti skandalais. Taip, jau sausio pradžioje užvirė socialinių tinklų žvaigždės, „influencerės“ Karolinos Meschino drama.

Įvykiai pradėjo rutuliotis, kai nutrūko jos santykiai su repo grupės „Flying Saucer Gang“ lyderiu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu. Ėmė sklisti kalbos, kad dėl to kaltas kitas šios grupės narys Dominykas Ježeris-OG Version. Pastarasis buvo apkaltintas nuviliojęs geriausio draugą merginą, o Karolinai priklijuota neištikimosios etiketė. Kalbas pakurstė ir tai, kad grupė ėmė koncertuoti be Dominyko.

Vidmanto Balkūno ir Luko Balandžio nuotr./15min montažas/Remigijus Daškevičius-Remis, Karolina Meschino, Dominykas Ježerys-OG Version
Vidmanto Balkūno ir Luko Balandžio nuotr./15min montažas/Remigijus Daškevičius-Remis, Karolina Meschino, Dominykas Ježerys-OG Version

Tuo metu Karolina tapo taikiniu – imta persekioti, fotografuoti, žmonės ją atakavo žinutėmis. Kaip vėliau teigė, šis laikotarpis buvo be galo sunkus psichologiškai, ji jautusi didelį spaudimą, sulaukusi net patyčių ir grasinimų.

Galiausiai K.Meschino prisipažino – ji ir D.Ježeris iš tiesų pora. Tačiau kalbas apie neištikimybę griežtai paneigė – esą draugauti su Dominyku pradėjo tik tada, kai nebebuvo įsipareigojusi. „Noriu pasakyti tik tiek, kad mano sąžinė rami, miegu kaip kūdikėlis“, – aiškino Karolina.

„Aš nekeičiu bernų kaip kojinių, nesileidžiu į trumpalaikius santykius ir visos mano draugystės buvo ilgametės, kai būnu su žmogumi, kaskart galvoju, kad „this is the one“, – dar pridūrė ji.

Nepaisant to, sulig Karolinos prisipažinimu skandalas nenurimo, tiesiog persikėlė į dainas. Be OG Version likusi grupė „Flying Saucer Gang“ išleido apie draugo išdavystę kalbantį kūrinį „Šaukštai po pietų“ (šaukštas, beje, tapo tam tikru simboliu, nes būtent jame K.Meschino sekę akyli internautai įžvelgė D.Ježerio atvaizdą). Atsaką pateikė ir OG Version – dainoje „Žmonės nesupras“ papasakojo apie pasitikėjimą vienas kitu, vėliau atsiradusį pyktį bei žmonių tarpusavio nesupratimą.

O praėjus pusmečiui nuo dramos K.Meschino paskelbė netikėtą žinią – su D.Ježeriu 2021-ųjų pradžioje taps tėvais. Pora įsigijo ir pirmus bendrus namus, negana to, Kūčių vakarą susižadėjo. Belieka palinkėti laimingo šeimyninio gyvenimo.

Viktorijos Siegel, Danieliaus Bunkaus ir Lauryno Suodaičio meilės trikampis

Vieną savaitę – pasirodžiusi žinia, kad Danielius Bunkus įsigijo maisto halę, kurioje dirbs ir jo sužadėtinė, socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel, kitą – kaip perkūnas iš giedro dangaus trenkusi naujiena apie jųdviejų skyrybas. Juk dar visai neseniai „influencerė“ savo sužadėtiniui negailėjo meilių žodžių...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius