Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

25-ąjį gimtadienį švenčianti Viktorija Siegel svajoja apie didelę šeimą: „Tai yra laimė“

Sekmadienis – ypatinga diena socialinių tinklų žvaigždei Viktorijai Siegel. Būtent šią dieną mergina švenčia savo 25-ąjį gimtadienį. Šiuo metu su mylimuoju, verslininku Danieliumi Bunkumi ir jų dukrele Nicole įsikūrusi Kanuose, tačiau dažnai besisvečiuojanti Lietuvoje, Viktorija Siegel gimtadienį atšventė Birštone, SPA.
Viktrorija Siegel, Danielius Bunkus ir jų dukra Nicole
Viktrorija Siegel, Danielius Bunkus ir jų dukra Nicole / Asmeninio albumo nuotr.

15min dar prieš šventę pakalbinta mergina užsiminė, kad bėgant metams pakito ir jos požiūris į gimtadienius.

„Anksčiau svarbu buvo dovanos, dovanoti. Taigi, Dieve, ir be gimtadienio tu gali nusipirkti sau kažką, ko tau tikrai reikia. Tai tas gimtadienis man dabar yra pabuvimas su pačiais artimiausiais, kai gali visus suburti į vieną dieną, nes susitikti yra sunku, ypač to laiko neužtenka, kai Lietuvoje nebūni daug“, – sakė sugimtuvininkė.

Tad turbūt visai nekeista, kad ir dovanos Viktorijai dabar yra priimtinesnės kitokios, nei galbūt buvo prieš tai. Materialius dalykus mergina tikino šiuo metu galinti nusipirkti sau pati.

Viktorijos Siegel gyvenimo akimirkos – galerijoje:

„Man yra dovana, kad į mano gimtadienį susirinks žmonės, kuriuos aš noriu matyti, kai kurie galbūt atvažiuos iš kitų miestų, iš kitų šalių. Man yra didžiulė dovana, kad žmonės gali atvykti į mano gimtadienį, atšvęsti su manimi“, – sakė ji.

Svajoja apie 3–4 vaikus

Socialinių tinklų žvaigždei šie metai – kaip niekad geri. Mergina teigė, jog sulig kiekvienais metais ji auga kaip asmenybė.

„Mano gyvenime kas nors kiekvienais metais yra vis geryn ir geryn. Tai buvo nuostabūs metai, tai žengiant į tuos 25-uosius metus įeini su tokia laime ir vidine ramybe, su tokiu pasitikėjimu savimi, ko turbūt anksčiau nebuvo. Viskas, ką buvau prieš kokius metus sugalvojau ir kaip šiandienai norėjau suplanuoti gyvenimą, daugiau ar mažiau esu to pasiekusi“, – užsiminė Viktorija.

Ir bėgantys metai merginos dar negąsdina. Rodos, vidinis Viktorijos balsas kužda, kad jaunystė yra daugiau vidinis dalykas nei išorinis.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel

„Skaičiai? Na, skaičiai, kaip... Aš visada juokiuosi, kad bijau pradėti bijoti skaičių po 30-ies. Tai dar jaučiuosi tokia kaip paauglė. Viduje tikriausiai dar ilgai būsiu besišypsantis vaikas, nusiteikęs pozityviai. Man svarbiausia ne tai, kad keičiasi skaičiai, nors ir nėra jie dideli, bet tai, kaip tu jautiesi viduje. Mano mama visada sako, kad net ir būdama 50-ies tu viduje gali jaustis kaip 20-metė jauna mergaitė su visu jaunystės drive'u“, – 15min prasitarė Viktorija.

Šie metai, kaip užsiminė socialinių tinklų žvaigždė, buvę turbūt pirmi, kuriuose ji nieko keisti nenorėtų. „Tikrai viskas klostosi labai gerai, aš sau tiesiog palinkėčiau to, kad kiti metai būtų dar kvardratu tokie, kaip šie“, – juokėsi ji.

Tiesa, yra vienas dalykas, kurio Viktorija norėtų labiau už viską. Tai – didelė šeima, apie kurią ji svajojusi jau nuo seno. Iki 26-erių metų ji nežada laukti.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel

„Man yra svarbu, kad mano vaikas turėtų geriausią draugą, kad turėtų brolį ar sesę, tarp kurio metų skirtumas daugiausia būtų 2–3 metai. Nes kitaip vaikams būna nebeįdomu, matau, kad Nicole traukiasi prie kitų vaikų. Jai smagu su vaikais, tai aš noriu vaikui suteikti laimingą vaikystę. Ir man pačiai visada buvo gražu didelė šeima. Man ir keturi vaikai yra gražu, kažkada, manau, ir aš turėsiu tokią didelę šeimą“, – vilčių neslėpė V.Siegel.

Mergina pridūrė, jog dažnai girdi moteris, sakančias, esą, kaip su tiek vaikų susitvarkyti. „O man taip smagu – oho, keturi vaikai. Aš kitaip reaguoju. Turiu draugių, kurios turi ir 3, ir 4 vaikus. Aš neklausiu, o, kaip tu susitvarkai. Ne, aš sakau wow. Tiesiog įsivaizduokite, kada jie visi užaugs – kokia bus laimė tėvams. Ne kiekvienai šeimai taip pasiseka“, – 15min prasitarė Viktorija.

Hobis tapo mylimu darbu

Kalbinta socialinių tinklų garsenybė, šiuo metu instagrame turinti daugiau nei 100 tūkstančių sekėjų, atviravo, jog daugiausia į Lietuvą jį grįžta dėl darbų. Prieškalėdinis laikotarpis merginai – pats darbymetis.

„Kažkaip darbas taip pat užvaldė mano širdį. Iš tiesų niekada negalvojau, kad instagramas, į kurį kažkada žiūrėjau taip, jog čia gal smagu pakalbėti apie savo gyvenimą, pasidalinti patarimais, publikuoti šeimos nuotraukas, taps man verslu, kuris neša man realias pajamas ir į kurį nereikia eiti nuo 8 val. ryto iki 18 val. vakaro“, – teigė mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel

Tiesa, kad ir kaip jai patiktų dabartinė veikla, Viktorija nesitiki, kad ji tęsis amžinai.

„Šiandien aš turiu porą projektų, apie kuriuos aš nekalbu, tai yra mano tokia paslaptėlė. Kol visko neužbaigiu iki galo, aš nemėgstu kalbėti. Bet tikrai neužmiegu – jeigu dabar gerai sekasi dirbti su instagramu, tai nereiškia, kad tai yra amžina, nereiškia, kad visada bus gerai. Vis tiek reikia žiūrėti į ateitį, bent kokius penkerius metus į priekį. Vis tiek, aš, kaip mama, turiu atsakomybę ir turiu vaikui suteikti saugumą, ateitį ir visokeriopą gerovę“, – neslėpė ji.

Nors, kaip tikino Viktorija, kai kam gali pasirodyti, jog socialinių tinklų žvaigždės esą nieko nedaro, tik kelia nuotraukas ir daro reklamą, tiesa yra kiek kitokia.

„Jokiame darbe tau už nieko neveikimą nemokės pinigų. Kad ir ką tu dirbtum, stebuklų gyvenime nėra ir nebus. Tu visada turi dirbti, kad ką nors pasiektum ir nors kiek uždirbtum“, – 15min užsiminė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius