-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

25 dalykai, kurių nežinojote apie serialą „Seksas ir miestas“

Parodykite moterį, kuriai nepatiko serialas „Seksas ir miestas“. Tokių, ko gero, nėra. Nors serialą baigta rodyti prieš dešimtmetį, jis vis dar giliai įsirėžęs moterų atmintyje, žurnalistės Kerės Bredšou nuotykiai meilės pasaulyje tebevadinami „santykių biblija“.
Filmas „Seksas ir miestas“ sulauks tęsinio
Filmas „Seksas ir miestas“ sulauks tęsinio / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kad ir kiek kartų peržiūrėjote šio serialo serijas, jus vis tiek nustebins kai kurie faktai, kurie iki šiol nebuvo atskleisti. Buzzfeed.com surašė „Sekso ir miesto“ įdomybes. Visos 25-ios jūsų dėmesiui.

1.    Sukote galvą, kodėl K.Bredšou įkūnijusi Sarah Jessica Parker neapsinuogino nė vienoje serialo serijoje, kai tuo tarpu jos kolegės drabužius nusimesdavo nuolat? Garsenybė buvo vienintelė aktorė seriale, kurios sutartis prasidėjo susitarimu, kad šioji niekada nenusirengs. 

2.    Penktasis „Sekso ir miesto“ sezonas susideda vos iš aštuonių serijų. Taip yra todėl, kad filmuodamasi šiame sezone S.J.Parker buvo nėščia. 

3.    Rausvas balerinos sijonas, kurį S.J.Parker vilki kiekvienos serijos pradžioje, pirktas blusturgyje ir kainavo vos 5 dolerius. 

4.    Cynthia Nixon, seriale vaidinusi Mirandą, iš tiesų yra blondinė. Plaukus raudonai ji persidažė dėl vaidmens. 

Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“
Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“

5.    K.Bredšou turėjo būti brunetė. Sprendimas, kad ji bus blondinė, priimtas likus 24 valandoms iki pirmojo filmavimo.

6.    Raudonplaukis berniukas, vaidinęs Mirandos sūnų Bradą „Sekso ir miesto“ filme, yra tas pats vaikas, kuris kūdikystėje vaidino ir seriale. 

7.    Butas, kuriame gyveno K.Bredšou, parduotas už 9,65 milijono dolerių.

8.    Cynthia Nixon, seriale vaidinusi Mirandą, nėra prasivėrusi ausų. Visi seriale ją puošę auskarai – „klipsai“. 

9.    Nataša, Šaunuolio žmona, seriale vilki tik baltus drabužius. Tai užuomina, kad jos asmenybė – „vanilinė“. 

10.    Kim Cattrall dukart atsisakė vaidinti Samantą, ji sutiko tik paprašyta trečiąkart.

Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“
Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“

11.    Net tada, kai kadre matydavosi tik nuo liemens į viršų, Kim Cattrall avėdavo aukštakulnius. Aktorė tikino, kad tai jai padėjo geriau pajausti „Samantos dvasią“. 

12.    Willie Garsonas, seriale vaidinęs Stanfordą, yra buvęs aklame pasimatyme su S.J.Parker dar prieš susitinkant „Sekso ir miesto“ filmavimo aikštelėje. Realiame gyvenime jie – labai geri draugai.

13.    Daugybė meno kūrinių, matytų Aleksandro Petrovskio namuose, iš tiesų priklauso jį vaidinusiam aktoriui Michailui Baryšnikovui. Jis, beje, gimė Rygoje, Latvijoje.

14.    Garso takelį, kurį žiūrovai girdėjo stebėdami K.Bredšou gyvenimą Paryžiuje, kūrė pats M.Baryšnikovas. 

15.    Paskutinė „Sekso ir miesto“ serija nufilmuota likus keturioms dienoms iki jos pasirodymo televizijos eteryje. 

Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“
Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“

16.    Seriale įvelta klaidų: pavyzdžiui, kiekvienos serijos pradžioje žiūrovai mato pilną žmonių autobusą, pravažiuojantį pro K.Bredšou. Tačiau aptaškęs ją balos vandeniu autobusas nuvažiuoja tuščias. 

17.    2001-aisiais S.J.Parker tapo viena iš serialo prodiuserių. Už vieną seriją ji uždirbdavo po 3 milijonus JAV dolerių.

18.    Nė viena serialo aktorė skirtingose serijose nebuvo apsirengusi tais pačiais drabužiais. Išimtis čia tik viena – paskutinėje serijoje K.Bredšou vilkėjo tą patį paltą, kuriuo buvo pasipuošusi per vieną pirmųjų serialo serijų.

19.    Kristin Davis, vaidinusi Šarlotę, neleido serialo žiūrėti savo močiutei sakydama, kad „ji to nesupras“. 

20.    Serija, kurios metu Burgeris palieka K.Bredšou, parašydamas jai raštelį, gimė remiantis tikrais įvykiais: taip su savo vaikinu išsiskyrė viena iš serialo kūrėjų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Filmas „Seksas ir miestas“ sulauks tęsinio
AFP/„Scanpix“ nuotr./Filmas „Seksas ir miestas“ sulauks tęsinio

21.    Matthew McConaughey, seriale suvaidinęs pakvaišusį režisierių, norintį statyti filmą pagal K.Bredšou straipsnius, vaidmenį gavo tik po to, kai jo atsisakė Alecas Baldwinas, George‘as Clooney ir Warrenas Beatty. 

22.    Scena, kurios metu Trėjus pasipiršo Šarlotei, nufilmuota prie netikros parduotuvės „Tiffanie‘s“ vitrinos, mat atstovai neleido filmuoti tikros parduotuvės. Be to, prieš filmavimą šie patvirtino, kad vitrinos padirbinys jiems tinkamas. 

23.    Pirmame „Sekso ir miesto“ filme epizodinį vaidmenį turėjo suvaidinti ir Victoria Beckham, tačiau jai tam sutrukdė repeticijos su „Spice Girls“. 

24.    Iš viso per visus serialo sezonus savo straipsniuose K.Bredšou pateikia 92 klausimus. 

25.    Prieš išvykdama į Paryžių K.Bredšou užrašo: „Ar tai – metas nustoti klausinėti?“ Per visas likusias serijas ji nebepateikė nė vieno klausimo. 

Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“
Kadras iš filmo/Filmas „Seksas ir miestas 2“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius