Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

30-metį švenčianti Nijolė Pareigytė: „Noriu atokvėpio, ramybės ir grožio procedūrų“

Nijolei Pareigytei-Rukaitienei šį ketvirtadienį sukanka 30 metų. Anksčiau šios sukakties su nerimu laukusi, šiandien ji plačiai šypsodamasi pripažįsta: „Tai – pats gražiausias amžius.“
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Asmeninio albumo nuotr.

Jauniausia grupės „69 danguje“ narė juokiasi, kad scenos kolegėms nebegalės minti ant nuospaudos sakydama, kad ji grupėje – jauniausia. „Jau ir aš įsėdau į tą patį 30-mečio traukinį“, – Žmonės.lt linksmai pasakoja Nijolė.

Anksčiau audringai gimtadienius švęsti mėgusi Nijolė šiemet sako net svarsčiusi, ar reikia kokio specialaus minėjimo. Tačiau draugų įkalbėta ketina susitikti su artimiausiais bičiuliais. „30 metų būna kartą gyvenime, todėl paminėti tokį jubiliejų – vis dėlto reikia. Paskui praeis dvidešimt metų ir gailėsiuos, kad nešvenčiau“, – juokėsi ji.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Karina Krysko-Skambinė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Karina Krysko-Skambinė

Apvalios sukaktys Nijolę šiandien verčia sustabdyti akimirką ir atsigręžti atgal: prisiminti gražiausius nuotykius, apgalvoti, ką spėjo pamatyti, patirti, išgyventi, ko išmokti.

„Kai man buvo 22-eji, 30 atrodė sunkiai suvokiamas ir net truputi bauginantis skaičius. Visuomet norėjau būti truputį jaunesnė. O štai dabar, kai sulaukiau gimtadienio, pati dėl to visai neliūdžiu, o kiti man bando primesti depresiją. Neva, kad jaunystės traukinys jau tū-tū ir nuvažiavo. Įdomiausia, kad pati tuo patikėti nenoriu“, – juokiasi ji.

Šiandien ji sako jaučiasi laimingesnė nei bet kada anksčiau, o šalia turinti viską, kas jai teikia daugiausia džiaugsmo: šeimą, geriausias drauges, mėgstamą veiklą.

„Mano gyvenime viskas vyksta pagal planą. Džiaugiuosi, kad iki 30 metų spėjau tiek daug nuveikti. Apskritai manau, kad viskas mano gyvenime atsitinka laiku ir vietoje. Prieš dešimtmetį buvo laikas linksmybėms, šiandien – laikas šeimai“, – sako ji.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Nijolė itin dėkinga dukrai Patricijai, kuri tiesiog apvertė jos gyvenimą aukštyn kojomis. „Tapau brandesnė. Be galo džiaugiuosi motinyste. Ir nors kartais pavargstu, viduje jaučiu pilnatvę“, – atvirauja Nijolė.

Nuo pat ryto jos telefonas netyla, pašto dėžutėje – daugybė sveikinimo laiškų. Kokias dovanas jau spėjo gauti, Nijolė neišduoda, tačiau užsimena – labiausiai norėtų, kad jai kas leistų minutei atsikvėpti ir padovanotų kokią nors su poilsiu susijusią dovaną. „Šeškėms jau pasakiau, kad noriu masažų, noriu baseino, noriu grožio procedūrų, į Druskininkus noriu... Bent trumpam. Kažkaip per tuos darbus jau jaučiuosi pavargusi, noriu išjungti telefoną ir pasilepinti grožio procedūromis. Tikiuosi, jos mano prašymą išgirdo“, – krizeno jubiliatė.

Iš vyro ji taip pat tikisi kokios nors dovanos, kuri padėtų jiems drauge praleisti daugiau laiko, kartu atsivėpti, pasidžiaugti vienas kitu. „Norėčiau tiesiog savaitgaliui kur nors ištrūkti... Žiūrėsim, kaip čia pavyks“, – sako ji.

Asmeninio albumo nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Asmeninio albumo nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius