Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

32-ąjį gimtadienį Balyje šventusi Gintarė Gurevičiūtė: „Niekada nesijaučiau tokia mylima“

Spontaniškai sugalvojusi, kad 32-ąjį gimtadienį nori švęsti Balyje, Gintarė Gurevičiūtė su mylimuoju Dmitrijumi Jaruševičiumi jau po poros dienų rankose laikė lėktuvo bilietus. Ir nors laidų vedėja čia lankosi jau ne pirmą kartą, šias atostogas ir gimtadienio šventę ji vadina tiesiog tobulomis. Kelionėje taip gera, kad pora nusprendė dviejų savaičių poilsį dar pratęsti – grįš vėliau, nei planavo.
Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius
Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius / Asmeninio albumo nuotr.

Gimtadienis užsienyje Gintarei Gurevičiūtei – jokia naujiena. Žinoma moteris kone kiekvienais metais susikrauna lagaminus ir sukaktį atšvenčia vis kitoje šalyje. Tiesa, Balio saloje ji jau yra svečiavusis – čia minėjo 28-ąjį gimtadienį. Tačiau pripažįsta, kad šie metai yra išskirtiniai.

„Vieną dieną sugalvojau, kad noriu į Bali, kitą dieną Dimai pasakiau, kad planuotųsi laiką, nes mes mano gimtadienį švęsime šioje egzotiškoje saloje. Trečią dieną įsigijome labai pigius bilietus ir štai mes čia. Aš Balyje esu antrą kartą, prieš penkerius metus čia taip pat švenčiau savo gimtadienį, tačiau tai buvo visiškai kitokia kelionė, turėjome kruizą privačia jachta aplink Balio salas. Praleidome penkias dienas. Šįkart daugiau tyrinėjam didžiąją salą ir jos kultūrą“, – 15min pasakojo G.Gurevičiūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

Tiesa, atostogų pradžia nebuvo lengva – vienas skrydis po kito... O dar ir kelionė truko daugiau nei parą.

„Nors keliauju tikrai daug, šiemet atostogų laukiau kaip niekada. Jos prasidėjo Londone, kur susitikau su influenceriais iš viso pasaulio. Dalyvavome naujausio „Huawei mate 20 pro“ pristatyme. Turėjome įspūdingas tris dienas, po kurių vėlų vakarą grįžusi, jau kitą rytą leidausi į trisdešimties valandų kelionę link Balio“, – kalbėjo ji.

Tačiau įspūdžiai, su kuriais pora susidūrė, atpirko viską.

„Ne veltui su draugu dvi savaites kiekvieną vakarą užmigdavom planuodami šią kelionę, ieškodami įdomiausių dalykų ir geriausių viešbučių. Būtent tinkamų viešbučių pasirinkimas šią kelionę pavertė pasaka. Visur turime išskirtinį dėmesį, o ir visos draugo sugalvotos staigmenos išpildytos su kaupu. Tokio nuostabaus gimtadienio dar nesu niekada turėjusi“, – džiaugėsi Gintarė.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

O ir nesibaigiančios viešbučio darbuotojų gimtadieninės dainos šią šventę pavertė dar smagesne.

„Dainą „Su gimtadieniu“ girdėjau kokius penkis kartus. Dar tėvai dainavo per vaizdo pokalbį. Beveik visus kartus iš laimės apsipyliau džiaugsmo ašarų upeliais. Niekada nesijaučiau tokia mylima ir vertinama. Esu beprotiškai laiminga.

Įspūdį paliko viskas – tiek mūsų romantiška vakarienė žvakių šviesoje, tiek netikėti sveikinimai, staiga lietuviškai prabilę vietiniai gyventojai, tiek išskirtinis viešbučių vadovų dėmesys, kurie asmeniškai per pusryčius ateidavo pasveikinti“, – vardino ji.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

Spalio 20-ąją paminėjusi Gintarės gimtadienį, pora tęsė savo nuotykių medžioklę po salą. Jiedu nusprendė apsistoti ne vienoje vietoje – nors Balis ir mažas, tačiau itin skirtingas. Pasak G.Gurevičiūtės, nuvažiuoji vos 10 km, pakeiti viešbutį ir tai – lyg naujos atostogos su visiškai kitais ryškiais įspūdžiais.

„Kol kas patinka viskas, nuo oro, egzotinių vaisių, tobulos gamtos iki žmonių. Čia jie tokie laimingi atrodo, beprotiškai paslaugūs (kartais gal net pernelyg), na ir, žinoma, absoliuti ramybė. Šiemet „Bus visko“ sezoną pradėjome mėnesiu anksčiau, rugpjūtį, todėl jau liepą teko dirbti. Devynis mėnesius dirbame be atostogų kurdami naujas laidas, tad labai trūko poilsio, kurį čia ir gavau. Šiuo metu esame Ubude, kuris vėl visiškai kitoks, labai unikalus, pilnas jogos centrų, vegetariškų kavinių, draugiškai nusiteikusių laukinių gyvūnų. Žodžiu, svajonių atostogos. Būtent tai, ko man ir reikėjo“, – tikina ji.

Ir nors pora planavo jau spalio pabaigoje grįžti į realybę, į Lietuvą, jiedu Balyje jaučiasi taip gerai, kad atostogas nusprendė pratęsti dar kelioms dienoms.

„Turime sąrašą dalykų, kuriuos norime nuveikti, tačiau nespaudžiame savęs į jokius rėmus, kiekvieną akimirką renkamės patys, ką norime veikti, tiesiog mėgautis saule ar važiuoti tyrinėti naujų vietų“, – sako Gintarė.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

Sulaukusi 32-ejų, atsigręžusi į savo gyvenimą, supančius žmones, karjerą, Gintarė sako esanti be galo laiminga.

„Aš sau, Dievui ir broliui, kuris yra danguje, kasdien dėkoju už kiekvieną dieną, už viską, kas vyksta mano gyvenime. Pirmiausia esu laiminga, nes mano artimieji sveiki. Džiaugiuosi, kuo esu, mėgstu savo darbą ir didžiuojuosi, kad pati galiu kurti savo laimę. Turiu svajonių gyvenimą, kurį užsidirbau pati“, – kalbėjo G.Gurevičiūtė.

Atrodytų, ir santykiai su mylimuoju klostosi tiesiog nuostabiai, tačiau Gintarė sako dar neskubanti keisti jųdviejų statuso ir planuoti vestuvių.

„Apie santuoką kalbame, tačiau kol kas aš dar nesu pasiruošusi kurti šeimos“, – prisipažino ji.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius

Paklausta, ko šiemet sau palinkėtų, Gintarė įvardijo vieną dalyką – būti laiminga.

„Mano tikslas visuomet toks pat, kaip ir garsiai ištartas noras keturis kartus pučiant žvakutes – būti laimingai. Laimė yra ne turėjime, o buvime. Gali turėti didžiausius pasaulio turtus, stulbinančią karjerą ir iš šalies atrodyti labai sėkmingas, tačiau viduje nelaimingas. O gali neturėti nieko ir kasdien mėgautis savo gyvenimu. Sau ir kitiems linkiu atrasti aukso viduriuką ir džiaugtis kiekviena diena“, – 15min kalbėjo Gintarė Gurevičiūtė.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius