Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

38-ąjį gimtadienį Katažina Zvonkuvienė sutiko ligoninėje

Katažina Zvonkuvienė švenčia gimtadienį, gegužės 3-iąją žinomai atlikėjai, grupės „Pop Ladies“ narei, laidų vedėjai suėjo 38-eri. Tačiau šį gimtadienį jai tenka sutikti ne itin džiugiomis nuotaikomis, prieš pat gimtadienį Katažina atsidūrė ligoninėje.
Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasak Katažinos, trečiadienį sunegalavo jos dukra Kornelija, ji pasigavo norovirusinę infekciją. Todėl kartu su dukra nuo trečiadienio Katažina laiką leidžia ligoninėje.

„Antradienio vakarą sumigdėme vaikus, naktį išgirdau kaip Kornelija kosti, pasirodė toks keistas garsas. Prieinu, o ji apsivėmusi. Iš pradžių galvojau, kad persigalvojo, tačiau perrengėme ją, o ji vėl ir vėl. Galiausiai nusprendėme kviesti greitąją, mačiau, kad jai jau negerai“, – 15min kalbėjo Katažina.

Vos atvykusią į ligoninę, mergaitę medikai nusprendė paguldyti į reanimaciją, jai buvo pastatyta lašelinė.

„Dabar jau daug geriau, jau pradėjo domėtis aplinka, jau geresnės nuotaikos. Tačiau šiandien jau ir Donatui prasčiau, tai nežinau, kaip čia bus, greičiausiai, kad ir šiandien dar būsime ligoninėje, nors jau ketino išleisti gydytis namuose“, – pasakojo Katažina.

Dėl ligos teko atidėti ir kai kuriuos gimtadienio planus.

Ir nors ji pati šiemet sako jokio ypatingo šventinio vakaro neorganizavusi, gimtadienio staigmeną jai sugalvojo draugai – Katažina su nekantrumu laukė siurprizo, apie kurį žino tik tiek, kad turi... pasipuošti. Tačiau ar pavyks šventėje dalyvauti, ji dar nežino, viskas priklausys nuo to, kaip vaikai jausis antroje dienos pusėje.

Roberto Daškevičiaus nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Roberto Daškevičiaus nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Dar likus kelioms dienoms iki šventės 15min kalbinta Katažina sakė: „Šis gimtadienis – labai spontaniškas, kaip ir visi pastarieji metai. Tačiau mane tai džiugina. Mėgstu staigmenas, todėl draugų sugalvota intriga kelia malonų jaudulį. Net neįsivaizduoju, ko laukti, ko tikėtis.“

Kelis paskutinius gimtadienius ji sako atsimenanti kaip ramius – iki tol mėgo audringus vakarėlius, o užpernai per gimtadienį brangiausiems šeimos nariams ir bičiuliams pranešė, kad laukiasi, praėjusiais metais – pirmą kartą šventę sutiko sūpuodama dvynius ant rankų.

„Šiemet pagalvojau, kad nebenoriu sėdėti namuose, noriu ištrūkti. Viduje pajaučiau polėkį ką nors veikti. Nors nieko konkretaus taip ir nebuvau sugalvojusi, Todėl esu dėkinga nuostabiems draugams – jų dėka nusimato puiki šventė. „Man tepasakė – konkrečią valandą būk pasiruošusi ir pasipuošusi. Dar paklausiau, ar čia reikia aukštakulnių, ar džinsus mautis, o jie man – apsivilk taip, kad jaustumeisi patogiai, kad pati sau būtum graži“, – pasakojo Katažina.

Pašnekovė tikina, kad nuo 30-mečio minėjimo jokio didesnio baliaus nerengė, o dabar, kaip pati juokiasi, jau reiks laukti 40-mečio.

„Man gimtadieniai patinka. Visuomet stengiuosi pasikrauti telefoną – skambučiai, žinutės ima plaukti nuo pat ryto, sulaukiu sveikinimų net iš tų žmonių, iš kurių visai nesitikiu. Tuomet noriu nenoriu pagalvoju – kaip smagu, kad tiek daug draugų prisimena, kad randa minutę parašyti, paskambinti, labai smagu“, – džiaugėsi ji.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Pastarieji metai Katažinai buvo įdomūs, veiklūs, kūrybingi. Tačiau į darbų sūkurį iš naujo įsisukusi atlikėja sako, kad intensyvus gyvenimas turi ir kitą pusę – buvo nemažai ir nuovargio, išsekimo, atrodė, kad per darbus kasdienis gyvenimas slysta iš rankų.

„Neslėpsiu, buvo labai sunkių akimirkų. Atrodė, kad rankos svyra, nebėra jėgų, trūksta sveikatos. Tuomet tiesiog supratau, kad mane apėmė didelis nuovargis. Daugelis įpratę mane matyti pakilios nuotaikos, linksmą, energingą, bet juk būna ir man sunkių dienų.

Esu iš tų žmonių, kuri pati sau kelia aukštus reikalavimus. Noriu spėti visur, noriu ir koncertuoti, ir gera darbe būti, ir namuose, noriu būti gera ir vaikams, ir vyrui. O juk ir sau laiko reikia, reikia ir pasportuoti, ir pasitvarkyti – kaip viską suspėti?“ – retoriškai klausė ji.

Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai
Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai

Katažina įsitikinusi, kad, be karjeros ir šeimos, kiekviena moteris pirmiausia turi išlikti moterimi, turi skirti laiko sau, prisižiūrėti, pasirūpinti tiek savo išore, tiek vidumi. „Laikui bėgant man viskam ėmė pritrūkti laiko, nebeužteko tų 24 valandų paroje. Todėl teko iš naujo pamąstyti, kaip noriu gyventi“, – atviravo Katažina.

Ją perskirstyti savo dienotvarkę ir darbus paragino ir vyras Deivydas Zvonkus, kuris esą vis kartodavo, kad reikia išmokti pasakyti „ne“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas ir Katažina Zvonkai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas ir Katažina Zvonkai

„Esu Deivydui dėkinga už pamokas, artimiesiems, kurie padėjo man rasti laiko atsipūsti, padėjo kartu pereiti sunkumus. Pirmi metai su vaikais buvo sunkūs, tačiau po pirmojo jų gimtadienio man atsirado naujas kvėpavimas – pamačiau ir supratau, kad tik nuo manęs pačios priklauso, ar aš noriu būti namų šeimininkė, ar noriu būti scenos žmogus, ar noriu, kad mano namai blizgėtų. Supratau, kad visko vienu metu padaryti neišeina, todėl turiu balansuoti“, – kalbėjo ji.

Ko pati sau Katažina palinkėtų gimtadienio proga? Visų pirma, sako, sveikatos, ištvermės, kantrybės. Taip pat užsispyrimo, nes jei jo netrūksta, galima ir kalnus nuversti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius