Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Valda Bičkutė susižadėjo su poetu Mindaugu Valiuku: „Tai buvo jaudinantis momentas“

Aktorė Valda Bičkutė ir poetas, dramaturgas Mindaugas Valiukas kone dvidešimt metų buvo tiesiog draugai, vėliau jų draugystė peraugo į meilę, o dabar pora gali džiaugtis nauju statusu – jiedu tapo sužadėtiniais. Penktadienio vakarą Mindaugas paprašė Valdos rankos, o ši neabejodama atsakė: „taip“.
Valda Bičkutė ir Mindaugas Valiukas
Valda Bičkutė ir Mindaugas Valiukas / Asmeninio albumo nuotr.

Apie tai, kad susižadėjo, pora paskelbė sekmadienio vakarą, TA ypatingoji diena buvo penktadienis.

„Po spektaklio Mindaugas kažkaip primygtinai kvietėsi mane į miestą nueiti. Kažkaip dar sakiau, gal namo? O jis – ne, ne. Po spektaklio grįžome namo ir tuomet persirengę nuėjome romantiškai pavakarieniauti. Tuomet, kai pamačiau šampaną, jau supratau, kad kažkas bus. Tai buvo labai jaudinantis momentas“, – linksmai 15min kalbėjo Valda.

O jau vėliau, po poros dienų, vaikštinėdami po miestą jie nusprendė įsiamžinti prie žydinčių sakurų, taip paskelbdami apie sužadėtuves.

„Šiandien turbūt nėra romantiškesnės vietos Vilniuje nei tarp tų žydinčių rožinių sakurų žiedų“, – sakė Valda.

Valda Bičkutė ir Mindaugas Valiukas
Valda Bičkutė ir Mindaugas Valiukas

Aktorė neslepia – pamačius ant kelio priklaupusį ir jos rankos prašantį mylimąjį jaudulio buvo, nors Mindaugas, paklaustas, ar drebėjo rankos, purtė galvą. „Jis sako, kad jam ir taip viskas buvo aišku“, – perduodama ją įsimylėjusio Mindaugo žodžius 15min šypsojosi Valda.

Apie tai, kad ilgametė poros bičiulystė virto romantiškais jausmais, 15min rašė dar metų pradžioje. Tuomet duodama interviu Valda pasakojo, kad jau vėliau viskas rutuliojosi savaime – Mindaugas apie savo jausmus prabilo praėjusių metų vėlyvą rudenį, netrukus jiedu kartu apsigyveno.

„Man ir pačiai kol kas viskas atrodo labai netikėta. Dar nedaug laiko praėjo, o gal ir kiti sakytų, kad laikas turi patikrinti santykius. Tačiau mums gera kartu, noras vystyti tuos santykius – abipusis, todėl ir pusmetis laimės mums jau yra šis tas“, – tuomet 15min kalbėjo V.Bičkutė.

Pasak jos, jei kas būtų dar prieš metus pasakęs, kad draugystė su Mindaugu išsirutulios būtent taip ir kad jiedu taps vienas kito antra puse, ji sako veikiausiai gal ir nebūtų patikėjusi.

Mindaugą Valda pažįsta dar nuo tų dienų, kai mokėsi mokykloje, niekada sako į jį kaip į gyvenimo partnerį nežiūrėjusi, nepaisant to, kad jiedu buvo artimi – abu siejo bendri interesai, profesinė veikla, net įvairūs bendri projektai.

Galiausiai iš naujo vienas į kitą jiedu pažvelgė praėjusiais metais, kai V.Bičkutė ėmėsi statyti spektaklį „Pasikalbėk su manimi eilėmis“. Jame vaidino ir Mindaugas.

Pora šalin neveja minčių ir apie vestuves. Ir nors tikslios datos jie sako dar nesuplanavę, idėjų – ir šmaikščių! – turi ne vieną. Abu neslepia, kad norėtų kurti šeimą, todėl tą planuoja netolimoje ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius