Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriaus Viačeslavo Mickevičiaus laida „Tikri vyrai“ plinta kaip virusas: jums juokinga?

Rusų dramos teatro aktorius Viačeslavas Mickevičius šmaikščiai pašiepė „pasidaryk pats“ stiliaus mokomojo žanro televizijos laidas ir savo kieme susuko pirmąją internetinės laidos „Tikri Vyrai“ seriją. Įrašas netruko išplisti internete, aktoriaus improvizacija juokina socialinių tinklų vartotojus.
Viačeslavas Mickevičius
Viačeslavas Mickevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Laida „Tikri vyrai“ skirta tikriems vyrams – tai savo siužeto pradžioje pabrėžia V.Mickevičius. Pirmame laidos reportaže jis moko tuos tikrus vyrus sukalti būdą savo šuniui. Tačiau jo pamokymai labiau primena parodiją: tuo įsitikinsite, jei laidą pažiūrėsite iki galo.

O scenarijus laidos toks: visų pirma V.Mickevičius norėjo žiūrovams parodyti, kaip jo sukalta būda atrodo. Ir suprato, kad ją sukalė neteisingai – pamiršo išpjauti įėjimą. Dar suprato, kad būdoje be galimybės išeiti tūno jo vokiečių aviganis. Mėgindamas jį „išgelbėti“ aktorius paleidžia šunį, o šis, neva agresyvus, jį nusiveja paskui. Laida baigiasi dar komiškiau, nei prasidėjo: savo sukaltoje būdoje pasislepia pats V.Mickevičius.

Nors laidos siužetas galėtų atrodyti primityvus, svarbiausia tai, kaip aktorius visa tai pateikia: spalvinga improvizacija prajuokino tūkstančius internautų. O jūs ar kvatojate?

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius