Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriui M.Vaitiekūnui diagnozuotas koronavirusas: dėl prarasto skonio skirtumo tarp 12 patiekalų nejaus

Koronavirusu susirgo ir žinomas teatro, kino bei televizijos aktorius Mantas Vaitiekūnas. Nemalonią žinią viešai pranešęs vyras neslepia, kad šios Šv. Kūčios jam bus neįprastos. „Teks sužadinti užmigusią aktorinę vaizduotę ir tokiu būdu išragauti 12 skirtingų, bet vieno skonio patiekalų“, – šmaikštauja aktorius.
Mantas Vaitiekūnas
Mantas Vaitiekūnas / Vilniaus mažojo teatro archyvo nuotr.

Apie jam diagnozuotą koronavirusą Mantas Vaitiekūnas savo feisbuko paskyroje pranešė gruodžio 24-osios rytą. Čia aprašė jaučiamus simptomus, o įrašu sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais.

„Žiūrėkit, nevyniosiu žodžių į vatą. Aš susirgau korona, simptomai ne patys lengviausi, bet ir ne patys sunkiausi. Ačiū Dieve. Akių, galvos, kūno skausmas, karščiavimas, skonis out, kvapas out ir šiaip, pasakysiu, labai nekažką“, – rašė Mantas.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vaitiekūnas
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vaitiekūnas

M.Vaitiekūnas teigė, kad šios Šv. Kūčios jam bus neįprastos – kadangi susirgus koronavirusu dingo skonis ir uoslė, skirtumo tarp 12 patiekalų jis tiesiog nejaus.

„Balta mišrainė bus BALTA, o silkė bus S I L K Ė. Gali tarti kaip nori, bet skonis nuo to nepasikeis. Ta prasme, jo išvis NEBUS. Ką padarysi, teks sužadinti užmigusią aktorinę vaizduotę ir tokiu būdu išragauti 12 skirtingų, bet vieno skonio patiekalų“, – šmaikštavo aktorius.

Žinomas vyras kreipėsi ir į abejojančius koronaviruso grėsme – paprašė skeptikų bent švenčių proga jo profilyje neskleisti dezinformacijos.

„Aš nesiplėsiu, aš paprašiau, tikiuosi būti išgirstu. Kas manęs neišgirs, sorry ,bus BLOCK, ir ne todėl, kad nepriimu kitos nuomonės, o todėl, kad TODĖL“, – teigė M.Vaitiekūnas.

Savo įrašą Mantas baigė palinkėjimu: „Būkite sveiki, sportuokite, gerkite daug arbatų, mylėkite artimuosius, save, giliai kvėpuokite, ir susisiekime per atstumą!!! GRAŽIŲ ŠVENČIŲ!!!“

O po aktoriaus įrašu jo kolegos, bičiuliai bei gerbėjai linkėjo kuo greičiau pasveikti.

Žiūrėkit, nevyniosiu žodžių į vatą. Aš susirgau korona, simptomai ne patys lengviausi, bet ir ne patys sunkiausi. Ačiū...

Posted by Mantas Vaitiekunas on 2020 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius