Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius A.Sakalauskas vedė mylimąją medikę G.Laubner: vestuvės – Bernardinų sode

Balandžio 15-osios popietė – ypatinga žinomam aktoriui Arūnui Sakalauskui (60) ir jo mylimajai, gydytojai toksikologei Gabijai Laubner (41). Praėjus savaitei nuo sužadėtuvių, Bernardinų sode vykusioje vestuvių ceremonijoje jie prisiekė vienas kitam meilę.
Aktoriaus Arūno Sakalausko ir medikės Gabijos Laubner vestuvės
Aktoriaus Arūno Sakalausko ir medikės Gabijos Laubner vestuvės / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Arūnas Sakalauskas kovo pabaigoje sutiko 60-mečio jubiliejų, o dabar aktoriaus gyvenime ir dar viena svarbi šventė – penktadienio popietę, likus porai dienų iki Velykų, jis susituokė su mylimąja, medike Gabija Laubner.

Vestuvėms pora pasirinko jaukią ir romantišką vietą – sostinėje esantį Bernardinų sodą.

Sutuoktiniais tapę Gabija ir Arūnas atrodė itin stilingai: nuotaka pasipuošė balta suknele, o aktorius – elegantišku kostiumu.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Aktoriaus Arūno Sakalausko ir medikės Gabijos Laubner vestuvės
Lukas Balandis / BNS nuotr./Aktoriaus Arūno Sakalausko ir medikės Gabijos Laubner vestuvės

Pora buvo nusiteikusi pakiliai, šypsojosi vienas kitam, svečiams ir fotografams.

O tarp svečių buvo gausu ir žinomų žmonių – pasveikinti Gabijos ir Arūno santykiuose žengus tokį svarbu žingsnį atvyko aktorius Džiugas Siaurusaitis, režisierius Augustinas Gricius, keliautojas Mantas Bertulis, menininkas Marius Povilas Elijas Martynenko ir kiti.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Tiesa, apie savo santykius žiniasklaidai mylimieji pernelyg atvirauti nėra linkę.

Vis dėlto prieš savaitę savo feisbuko paskyroje Arūnas patvirtino pasipiršęs Gabijai. Sužadėtuvėms pasirinkęs teatro sceną, jas aktorius palygino su panašiu metu įvykusiomis atlikėjo Jacko White'o sužadėtuvėmis – pastarasis mylimajai pasipiršo koncerto metu.

Tuo metu žurnalistė Nemira Pumprickaitė pasidalijo ir vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas momentas, kai A.Sakalauskas prašo širdies draugės rankos.

Svarbiam žingsniui aktorius balandžio 9 dieną ryžosi po 4,5 valandos trukusio spektaklio „Miegantys“ Vilniuje, kai aktoriams atėjo metas nusilenkti žiūrovams.

Jautrios akimirkos liudininke tapusi publika apdovanojo porą gausiais plojimais.

Tiesa, nors A.Sakalauskas pasipiršo likus savaitei iki vestuvių, prašymus užregistruoti santuoką pora pateikė jau prieš tai.

15min primena, kad mylimieji kartu pirmą kartą viešai pasirodė filmo „Mėlyna kaip apelsinas žemė“ premjeroje, vykusioje kovo mėnesį.

Renginio metu A.Sakalauskas ir G.Laubner laikėsi susikibę už rankų. O vėliau žurnalui „Žmonės“ Arūnas patvirtino, kad juos sieja šilti jausmai, Gabiją pristatydamas kaip „mylimą moterį“.

2021-ųjų pabaigoje duodamas interviu žurnalui „Savaitė“ A.Sakalauskas pasakojo, kad G.Laubner gelbėjo tuo metu, kai jis kovojo su priklausomybe nuo alkoholio: „Mano nepriklausomas guru šiame išlaisvinimo kelyje buvo žinomas toksikologas Robertas Badaras, taip pat daug padėjo daktarė Gabija Laubner. Jie man patarė lankyti anoniminių alkoholikų klubą. Čia ir radau išeitį.“

Gabija Laubner Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje dirba Ūminių apsinuodijimų ir Toksikologijos reanimacijos ir intensyvios terapijos skyrių vedėja. Taip pat ji dirba Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Anesteziologijos ir reanimatologijos klinikoje, dėsto klinikinės toksikologijos kursą studentams, yra gydytojų rezidentų vadovė.

Žinia apie naują A.Sakalausko mylimąją ir tokias skubias vestuves daug kam buvo netikėta, nes aktorius net tris dešimtmečius puoselėjo santykius su kolege aktore Jolanta Dapkūnaite, dar pernai jiedu pozavo žurnalo „Žmonės“ viršeliui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius