Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Pogrebnojus pakeliui į Liepoją pateko į avariją: teko daužti autobuso langus, liko sužeidimų

Sekmadienio popietę iš Klaipėdos vykdamas į Latvijos pajūrį dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pateko į avariją. Kaip 15min pasakojo jis, autobusas, kuriuo vyko, trenkėsi į automobilį ir apvirto. Anot A.Pogrebnojaus, po avarijos vaizdas buvo baisus, teko traukti žmones, patiems daužti stiklą, bet kur kas labiau už viską vyrą nustebino vairuotojo elgesys.
Sudaužytas autobusas, Aleksandras Pogrebnojus
Sudaužytas autobusas, Aleksandras Pogrebnojus / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip 15min pasakojo A.Pogrebnojus, viskas įvyko sekmadienio popietę, kuomet jis vyko iš Klaipėdos į Liepoją. Jau įvažiavus į Latvijos teritoriją įvyko netikėtas incidentas – autobusas, kuriuo keliavo A.Pogrebnojus, rėžėsi į automobilį ir apvirto.

„Mes nežiūrėjome, kaip baigėsi kitiems, nes jiems nunešė pusę automobilio, bet mūsų autobuse visi išgyveno, niekas smarkiai nesusižeidė“, – iškart nuramino vyras.

Visgi kur kas už avariją ir jos siaubą A.Pogrebnojų nustebino tai, kaip buvo elgiamasi krizinėje situacijoje.

„Galėjo nukentėti visi, bet mes nusivertėme gan sėkmingai, autobusas neužsidegė. Visgi tai, kaip elgėsi vairuotojas, mane nustebino. Manau, kad tą įmonę keleiviai turėtų paduoti į teismą, nes vairuotojas praktiškai nepadėjo keleiviams“, – tikino dizaineris.

Anot jo, tik prabėgus 15-ai minučių nuo autoįvykio buvo daužiami langai, ir tai – ne kieno kito, o pačių keleivių iniciatyva. „Tai yra visiškai, absoliučiai neprofesionalu. Pats vairuotojas nebuvo sužeistas, jis buvo sveikiausias iš visų ir niekam nepadėjo.

Kolega su sužeistu keliu lindo daužyti langų ir traukti vaikų. Niekas nieko neklausė, ar žmonės sveiki, visi turėjo gelbėtis patys“, – 15min pasakojo A.Pogrebnojus. Anot jo, dar neatvykus jokioms tarnyboms keleiviai jau buvo patys prasidaužę langus ir iškėlę vaikus.

„Paprasčiausiai buvo normalūs žmonės. Apskritai, mums dar gana gerai baigėsi. Bet jeigu būtų kas nors atsitikę rimčiau, tarkim, kas nors užsidegę, tai būtume visi sudegę.

Pažįstu stiuardesių, kurios eina į apmokymus apie tai, kaip reikia rūpintis keleiviais stresinėse situacijose. Šiuo atveju niekas nieko mums nepasakė, o keleiviai tikrai nežinojo nei kaip išlipti, nei kur rasti plaktukus“, – kalbėjo dizaineris.

Avarijos kaltininko A.Pogrebnojus sakė nežinantis, dėl to dabar sprendžia policija.

Kaip teigė jis, pačiam sužeidimų liko tik ant kelių nuo visur išsibarsčiusių stiklų, tačiau autobuse buvo ir smarkiau nukentėjusių asmenų, tarkim, viena moteris smarkiai susižeidė ausį.

RYTOJ PILDYSIME „KLAIPĖDOS AUTOBUSŲ PARKO“ KOMENTARU

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius