Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algirdas Grudinskis-Grūdas su žmona Justina surengė dvynukų fotosesiją: „Su vienu vaiku būtų nuobodu“

Jau beveik du mėnesius dainininkas Algirdas Grudinskis-Grūdas su žmona Justina džiaugiasi dviguba laime – dvynukais Pijumi ir Miku. Pasak jų, vaikai auga lyg ant mielių, todėl pora suskubo įamžinti šį džiugų šeimos laikotarpį fotosesijoje.
Algirdas ir Justina Grudinskiai su atžalomis
Algirdas Grudinskis-Grūdas su žmona Justina bei dvynukais Pijumi ir Miku / Asmeninio albumo nuotr.

Algirdas ir Justina liepos 1-ąją sulaukė šeimos pagausėjimo – porai gimė dvynukai. Kol berniukai nespėjo užaugti, jiedu sumanė pasidaryti šeimos fotosesiją, kurios kadrais dalinasi ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Tiesą sakant, aš pats beveik neturiu savo vaikystės nuotraukų, nežinau, kaip vaikams parodysiu, koks tėtis buvo mažas. Kai brolis paaugo, ėmė fotografuoti, tai kiek padarė nuotraukų, tiek ir turiu, tėvai kažkodėl tuo neužsėmė.

Taigi mes su Justina norėjome įamžinti saviškius, nes vaikai beprotiškai auga. Viskas gavosi labai jaukiai, mielai ir šiltai“, – Žmonės.lt pasakojo A.Grudinskis.

Pudra photography nuotr./Algirdo ir Justinos Grudinskių dvynukai Pijus ir Mikas
Pudra photography nuotr./Algirdo ir Justinos Grudinskių dvynukai Pijus ir Mikas
Pudra photography nuotr./Algirdas Grudinskis-Grūdas su žmona Justina bei dvynukais Pijumi ir Miku
Pudra photography nuotr./Algirdas Grudinskis-Grūdas su žmona Justina bei dvynukais Pijumi ir Miku

Tačiau pozuoti teko net 5 valandas... „Fotosesijoje sužinojome, kad kūdikius reikia fotografuoti iki mėnesio amžiaus, nes paskui nebeįmanoma jų suvaldyti – muistosi, raitosi, nepavyksta užmigdyti. O mes pavėlavome ir atvažiavome dar su dviem vaikais! Tad dėl 30 kadrų teko paplušėti virš 5 valandų...“, – įspūdžiais dalijosi Algirdas.

Tačiau dainininkui fotosesija neprailgo – jos metu Algirdas sugebėjo užmigti. „Aš spėjau ir pasifotografuoti, ir pamiegoti. Prieš fotosesiją naktį budėjau prie sūnų, o fotografuotis pradėjome nuo pat ankstaus ryto. Tai pusę fotosesijos lūžinėjau, kol galiausiai užmigau“, – juokėsi jis.

Pudra photography nuotr./Algirdas Grudinskis-Grūdas su dvynukais
Pudra photography nuotr./Algirdas Grudinskis-Grūdas su dvynukais

„Kol vyras miegojo, žmona dirbo kartu su fotografe, – juokėsi Justina Grudinskė. – Darbas iš tikrųjų nežmoniškas. Jį gali dirbti tik tas, kuris nuoširdžiai myli vaikus ir nebijo nieko. Mažyliai per fotosesiją ir verkė, ir miegojo, ir kriokė, ir net fotografę apkakojo...“

Pudra photography nuotr./Algirdo Grudinskio-Grūdo dvynukai Pijus ir Mikas
Pudra photography nuotr./Dvynukai Pijus ir Mikas

Grudinskiai pasakojo, kad auginant du vaikus vis dažniau pasitaiko situacijų, kai vienas prabunda, ima rėkti, ir dėl to atsibunda kitas sūnus.

„Berniukai turi skirtingą režimą – nors ir valgo vienu metu, tačiau miega skirtingu metu. Tai – kaip kiekvieną dieną besisukanti karuselė, aš net nejaučiu, kur ta diena prabėga...

Auginti dvynius – dvigubi vargai, bet ir dvigubi džiaugsmai. Aš sakau, kad Dievas dovanoja dvynukus stipriems žmonėms, kurie gali tuo pasirūpinti. Labai džiaugiamės ta dviguba laime“, – šypsodamasi kalbėjo Justina Grudinskė.

O Algirdui dar sunku suprasti, kad visa, kas vyksta aplink, yra tikra „Aš dar nelabai suprantu, kad turiu net du vaikus. Aišku, be proto džiaugiuosi, viskas labai faina, smagiai gyvename. Kavalieriai pakankamai ramūs, leidžia pailsėti, pamiegoti. Nežinome, ką darytumėme su vienu vaiku, būtų labai nuobodu.“

Žmonės.lt primena, kad Algirdas Grudinskis-Grūdas ir Justina Barkauskaitė susituokė 2014 metais.

Pora susižadėjo 2013-ųjų vasarą, iki tol draugavo kiek daugiau nei metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius