-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Andrius Rožickas apie naują televizijos projektą: „Atsiras noras persižegnoti“

Jau netrukus TV3 eteryje pasirodys visas magijos spalvas atskleisiantis projektas „Didysis magijos šou“, kuriame dėl didžiojo mago titulo ir įspūdingo piniginio prizo – 10 000 eurų – kausis šeši charizmatiški, nenuspėjami, skirtingas magijos rūšis atstovaujantys iliuzionistai.
Andrius Rožickas ir Vaida Skaisgirė
Andrius Rožickas ir Vaida Skaisgirė / FotoPro nuotr.

Naująjį projektą kartu su Vaida Skaisgire vedantis Andrius Rožickas intriguoja: „Ne tik pokštai, bet ir noras persižegnoti atsiras stebint šį šou“.

Projekto vedėjas A.Rožickas juokaudamas prisipažįsta, kad jau ir pats spėjo išmokti kelis triukus: „Išmokau žmogų perpjauti į keturias dalis. O jei rimtai, tai išmokau iš vienos problemos padaryti keturias“.

Paklaustas, kaip sekasi dirbti su naująją partnere, eterio naujoke V.Skaisgire, A.Rožickas juokauja: „Susidirbti, tiksliau prisidirbti, jau spėjome“. Ir priduria: „Sekasi puikiai, iš tikrųjų, geriau nei aš tikėjausi. Juk Vaida dar niekada nebuvo laidos vedėjos amplua, bet jai tai puikiai sekasi. Man buvo labai smalsu, kaip seksis dirbti su ja ir pagaliau tai vyksta“.

FotoPro nuotr./Andrius Rožickas ir Vaida Skaisgirė
FotoPro nuotr./Andrius Rožickas ir Vaida Skaisgirė

A.Rožickas džiaugiasi, kad po pertraukos, į televizijos eterį jis grįžta kaip tik tokiame projekte – naujame ir įspūdingame. „Juk labai smagu žmonėms dumti akis. Televizija ir magija, mano nuomone, yra neatsiejami dalykai. Tai kaip In ir Jang. Jie tiesiog dera kartu“.

Projekto vedėjas intriguoja: net patys didžiausi skeptikai bus nustebinti. „Net ir burtų lazdelė turi du galus. Ir jeigu vienas galas smogia magijos skeptikams per jų proto bokštus, tai kitas galas sugeba sulaužyti vieno iš dalyvaujančių magų ranką. Žodžiu, ne tik pokštai, bet ir noras persižegnoti atsiras stebint šį šou“, – pasakoja A. Rožickas.

FotoPro nuotr./Vaida Skaisgirė su Diana ir Arvydu Gaičiūnais
FotoPro nuotr./Vaida Skaisgirė su Diana ir Arvydu Gaičiūnais

Optimistiškas ir gerai nusiteikęs žinomas vyras nekantriai laukia, kada „Didįjį magijos šou“ galės pamatyti televizijos žiūrovai. Jis pasakoja, kad sužinoti, kaip magai atlieka savo triukus, iki galo jam vis dar nepavyko, tačiau magija tuo ir žavi – iškeldama daug klausimų ir nepateikdama atsakymų dovanoja nepamirštamas emocijas. 

Premjeros kūrėjai – prodiuserių kompanijos „All Screens“ ir „Tym Drym“, žada: „Didysis magijos šou“ bus azartiškas ir įtraukiantis. Projekte dalyvauja šeši magijos meistrai iš Lietuvos bei užsienio šalių. Kiekvienoje laidoje jie rodys geriausius savo triukus, kuriuos vertins komisija, tačiau projekto finale lemiamas bus žiūrovų žodis – jie tiesioginio balsavimo metu išrinks projekto nugalėtoją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius