Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Šedžius – apie žmonos norą skirtis: nustebino Monikos prioritetai byloje

Monika Šedžiuvienė (25) ir Andrius Šedžius (42) skiriasi. Prieš dvejus su puse metų teismui skyrybų dokumentus pridavusi, o vėliau juos atsiėmusi pora šiam žingsniui ryžosi dar kartą. M.Šedžiuvienė Vilniaus apylinkės teismui pateikė ieškinį, kuriuo ne tik prašo skyrybų, bet ir dėl griūvančios santuokos kaltina sutuoktinį.
Andrius ir Monika Šedžiai
Andrius ir Monika Šedžiai / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Apie tai, kad 4 metus santuokoje gyvenę Andrius ir Monika Šedžiai šeimos ateities kartu nebekuria, 15min pranešė dar pernai spalį.

Todėl toks M.Šedžiuvienės teismui pateiktas ieškinys A.Šedžiaus esą per daug nenustebino. Dar prieš kelis mėnesius kalbėdamas su 15min jis jau tuomet sakė, kad Monika su juo bendrauja tik per advokatą, kuris į jį tą patį mėnesį kreipėsi „norėdamas aptarti skyrybų sąlygas“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šedžiuvienė kreipėsi į teismą dėl skyrybų: kaltina sutuoktinį

„Sakau, gerai, tegu Monika man paskambina ir aptarsime. O jis man – „Monika su jumis nebendraus, bendrausiu aš“. Taip pat pabrėžė, kad „turime išspręsti turtinius klausimus“. Dar jo perklausiau – o su Monika galiu apie tai kalbėti? Jis pasakė – ne“, – duodamas interviu 15min spalį kalbėjo A.Šedžius.

Vyras sako, kad per tuos kelis mėnesius jis jau su mintimi apsiprato ir pateiktas ieškinys jo nebenustebino. Tačiau nustebino kitkas – kad skyrybų byloje pirmiausia keliami finansiniai reikalai.

„Apie jokius kitus – apie vaiko interesus, jo išlaikymą, jo gyvenamąją vietą, Monika net nenori kalbėti, nenori šių klausimų spręsti“, – sakė jis.

Tiesa, tą pačią dieną kalbinta M.Šedžiuvienė teigė, kad ji siekia išlaikymo sūnui. 15min ji teigė: „Siekiu ar nesiekiu, čia elementarūs alimentai, kurie yra mokami kiekvienos išsiskyrusios šeimos atveju. Sau asmeniškai aš nieko nereikalauju, neverčiu ir vaiko išlaikyti. Jeigu galės kažkiek prisidėti prie vaiko išlaikymo, būsiu dėkinga ir džiaugsiuosi galėdama vaikui suteikti dar geresnes sąlygas augti, tobulėti“.

Su A.Šedžiumi 15min susisiekė vakare, tuomet jis žaidimų kambaryje leido laiką su sūnumi. Jau kuris laikas pora dalijasi vaiko priežiūra, šis laiką leidžia tiek su mama, tiek su tėčiu. „Norėčiau, kad vaikas gyventų su manimi. Dėl vaiko, tam, kad pabūčiau su juo, galiu visko atsisakyti, sutikčiau su visokioms sąlygomis.

Todėl bandysiu prašyti, kad teismas nuspręstų, jog vaiko gyvenamoji vieta būtų su manimi. Nesu prieš tai, kad vaikas matytųsi su mama, mama tikrai reikalinga. Tačiau jeigu mamai vaikas reikalingas tik tam, kad ji prisiteistų pinigų iš tėvo, tuomet klausimas – ar vaikui dėl to bus geriau?“ – retoriškai klausė A.Šedžius.

Šiandien jis sako, kad M.Šedžiuvienės atžvilgiu jokio pykčio nelaiko, o žmonos įvardytą skyrybų priežastį, kad ši skirtis nori dėl sutuoktinio kaltės, aiškina taip:

„Ji teigia, kad jai buvo mažai dėmesio. Nežinau, kokio dėmesio jai reikia, kokia čia mano kaltė. Monika kaltino mane, kad aš labai daug dirbu. Taip, pripažįstu, aš daug dirbu, tačiau reikėjo atsiskaityti su banku, reikėjo kuo greičiau atiduoti paskolą, todėl taip, dirbau daug.

Būdavo, kad kartais savaitę, kartais 2–3 dienas nebūdavau namuose, nes turėdavau trumpas komandiruotes į Airiją, Angliją, Vokietiją. Tačiau neišvažiuodavau kaip kad tolimųjų reisų vairuotojas po kelias savaites.

Nemanau, kad tai yra pagrindas skirtis ir kaltinti dėmesio stoka“, – 15min sakė A.Šedžius.

Ir jei šiandien jis galėtų atsukti laiką atgal, veikiausiai būtų kitaip vertinęs ir M.Šedžiuvienės norą eiti į televiziją. „Reikėjo neleisti jai tuose projektuose dalyvauti – čia buvo klaida. Pirmą kartą po pirmo projekto, o paskui ir po antro buvo tas pats“, – mintimis dalijosi jis.

A.Šedžius tikina, kad piniginiai klausimai skyrybų byloje jį jaudina mažiausiai, esą daug svarbiau – vaiko interesai. Todėl jis nusprendė, kad į teismo salę eis be advokato – kaip teismas nuspręs, taip.

„Advokato nesamdysiu, nematau prasmės, nemėtysiu pinigų. Kaip teismas nuspręs, taip tegu ir būna. Kalbant apie pinigus – jie yra uždirbami, man svarbiau vaikas. O jei dėl jo reikės samdyti advokatą – tą ir padarysiu. Ir, be abejo, su advokatu pasikonsultuoju, to man kol kas užtenka“, – kalbėjo A.Šedžius.

Dar anksčiau jis yra pasakojęs, kad TV projektai pakeitė M.Šedžiuvienę, o po jų tos Monikos, kurią A.Šedžius mylėjo, tiesiog nebeliko. „Ji ypač pasikeitė po pirmo televizijos projekto, tačiau vėliau senoji Monika grįžo. O po antro karto jos nebėra nė kvapo.

Tos Monikos jau nebėra ir nežinau, ar įmanoma, kad ji begrįžtų. Jos kūne – visiškai kitas žmogus. Žmogus, su kažkokiais materialiniais siekiais, su kažkokiomis ambicijomis. Su šypsena sakau, tačiau tame yra tiesos – tai yra žvaigždė. Žvaigždė su savo įnoriais, užgaidomis. Ji įsivaizduoja, kad taps super-mega-žvaigžde, kuria visi žavėsis“, – dar prieš kelis mėnesius atvirame interviu sakė A.Šedžius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Andrius Šedžius – atvirai: „Monika turi kitą, spynų nekeičiau, o kalbamės per advokatą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius