Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Anonimo pranešimas apie užminavimą nutraukė linksmybes Kauno naktiniame klube

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie vidurnaktį, Kauno naktinis klubas NOX sulaukė anoniminio įspėjimo apie klubo užminavimą. Kaip portalui Žmonės.lt pranešė klubo atstovai, buvo sulaukta trijų anonimo skambučių: klube įsivyravo panika, išgąstis, žmonės bandė kuo greičiau evakuotis, išsigandę galimos nelaimės.
Vakarėlio akimirka
Vakarėlio akimirka / „Nox“ nuotr.

„Buvo siaubinga! – Žmonės.lt neslėpė NOX marketingo vadovas Vilius Vėberis. – Kadangi turėjo atvykti specialiosios tarnybos patikrinti klubo, turėjome visus žmones evakuoti ir patyrėme didelių, nemalonių nuostolių. Tiek mes, tiek klientai.“

Kaip sakė V.Vėberis, klubas apgailestauja dėl to, kad žmogus, kuris gąsdino susprogdinti klubą, sugadino žmonėms šventę.

Dėl anonimo skambučio apie bombą, mūsų svečiai nieko neišvydo. Nuoširdžiai atsiprašome visų, ketiname atlyginti nuostolius.

„Šiam vakarui buvome paruošę įspūdingą šou programą „Home alone“ („Vienas namuose“) su lazerių šou, 80-ųjų muzika, dekoracijomis bei įspūdinga kalėdine atmosfera.

Tačiau dėl anonimo skambučio apie bombą, mūsų svečiai nieko neišvydo. Nuoširdžiai atsiprašome visų, ketiname atlyginti nuostolius“, – tvirtino klubo marketingo vadovas V.Vėberis. 

Jis vylėsi, kad chaosą klube sukėlęs asmuo bus išaiškintas ir nubaustas.

Apie situaciją klubas iškart paskelbė ir savo feisbuko paskyroje: 

„Dėmesio! Šią naktį, vos tik prasidėjus vakarėliui, gavome anoniminį pranešimą apie užminuotą klubą. Esame šokiruoti ir išsigandę dėl viso šio įvykio. Teko evakuoti visus žmones, jų šventė buvo sugadinta. Dėl to esame nusiminę ir labai atsiprašome.

 Laukiame saugos tarnybų ir bandome šią situaciją išspręsti kaip įmanoma greičiau. Deja, šią naktį nebeatsidarysime... Labai liūdna dėl tokio incidento, kuris sugadino ir pavogė NOX Kalėdas. Dar kartą atsiprašome visų žmonių, kurie šiandien buvo ar turėjo būti mūsų klube.“

Kauno apskrities VPK patvirtino, kad anoniminis pranešimas apie užminuotą klubą bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas gruodžio 26 dieną 23:33 valandą. Į pranešimą reaguota pagal planą – atlikta sprogmens paieška. Klubas buvo evakuotas ir po patikrinimo, kurio baigties laikas policijos budinčiui nėra žinomas, nebebuvo atidarytas.

Žmonės.lt primena, kad dar prieš parą šiame klube buvo triukšmingai atšvęstos Kalėdos: klubinėtojus čia linksmino grupės „69 Danguje“ atlikėjos.

Sekmadienio pavakarę klubą susprogdinti grasinęs vyras atsidūrė areštinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius