Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrą dieną Cristiano Ronaldo laukė ir R.Šimašius su Lavrinovičiais: meras išėjo su dovana

Antradienį prie „Kempinski“ viešbučio tarp Portugalijos rinktinės aistruolių būrio buvo galima pamatyti ir Vilniaus miesto merą Remigijų Šimašių bei gerai žinomus krepšininkus Darjušą ir Kšištofą Lavrinovičius su atžalomis. Visgi merui sėkmė nusišypsojo didesnė – po susitikimo su žvaigžde jis išėjo su lauktuvėm.

Tik su telefonu rankose įeidamas, o vėliau su dovanų maišeliu iš viešbučio „Kempinski“ išeidamas Remigijus Šimašius užminė tikrą mįslę. Ar tik nebus gavęs dovanų iš Portugalijos rinktinės?

15min susisiekus su Vilniaus miesto meru, šis tvirtino, kad iš Portugalijos komandos vadovo gavo šaliką. Tiesa, pasirodo, R.Šimašius paslapčiomis įsinešė kur kas didesnę dovaną, skirtą Cristiano Ronaldo.

Prie viešbučio laukia žinomi žmonės – galerijoje:

„Ronaldo padovanojome dovaną – Jolitos Vaitkutės paveikslą ir kvietimą papietauti ar pavakarieniauti su Lioneliu Messi Vilniaus mieste. Dovana – iš maisto padarytas jų portretas. Įteikiau komandos vadovui, nes, natūralu, šiandien futbolininkai ilsisi ir nesiblaško. Komandos vadovas apsidžiaugė, perduos Ronaldo“, – situaciją pakomentavo Vilniaus miesto meras.

R.Šimašius neslėpė – džiaugiasi, juk ne kiekvieną dieną tokia žvaigždė apsilanko Vilniuje. „Natūralu, kad norisi atitinkamą dėmesį parodyti“, – pridūrė jis.

Pauliaus Zaborsko nuotr./Jolitos Vaitkutės instaliacija
Pauliaus Zaborsko nuotr./Jolitos Vaitkutės instaliacija

Kaip teigė 15min šaltiniai, Lavrinovičiams teko pastoviniuoti ilgėliau – jie su atžalomis Ronaldo bandė prisišaukti, tačiau žinomas futbolininkas į tai neatkreipė dėmesio.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Broliai Lavrinovičiai tikisi susitikti su Cristiano Ronaldo
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Broliai Lavrinovičiai tikisi susitikti su Cristiano Ronaldo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius