Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antros sužadėtuvės: Indrė Stonkuvienė pasipiršo Vidui Bareikiui

Originalių idėjų nestokojanti nuomonės formuotoja, socialinių iniciatyvų organizatorė Indrė Stonkuvienė sugalvojo per savo gimimo dieną pasipiršti sužadėtiniui Vidui Bareikiui. Antros poros sužadėtuvės įvyko sekmadienio vakarą, kuomet moteris priklaupė ant kelio ir pasipiršo savo išrinktajam.
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis
Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis / Asmeninio albumo nuotr.

Tradicija, kad sužadėtuves turi inicijuoti ir moteriai pirštis vyras – labai sena. Visgi kai kurie su ja nesutinka. Taip sekmadienį padarė socialinių iniciatyvų organizatorė Indrė Stonkuvienė – priklaupusi ant kelio, ji pati pasipiršo savo išrinktajam Vidui Bareikiui.

Sužavėtas dainininkas emocijomis pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Savo įrašu jis sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„And HE said YES!

Nuo dabar turiu tokį gyvenimo momentą, kuriuo pasidžiaugti, manau, gali tikrai ne kiekvienas, o aš jį prisiminsiu visą savo gyvenimą.

MAN PASIPIRŠO!

Su Indre Stonkuviene daug šnekėjome apie tai, kokia seksistinė nesąmonė ir keista tradicija yra tai, kad moteris tarsi kokia vargšelė laukia, kol „visagalis vyras“ sugalvos, kad jau laikas „ją imti“, ir tada pasipirš.

Šnekėdavome, kodėl tai visgi nėra komandinis reikalas, kai kartu tai sutari ar pajunti. O tada galiausiai įvyksta magiškas momentas. Prieš kelis mėnesius padariau tą tradicinį slaptą veiksmą ir paprašiau Indrės rankos – nesugalvojau ko nors naujo ar originalaus, o vat mano sužadėtinė vakar „šovė“ tokį, kad net prisėdau.

Pasivedė mane į šoną nuo artimiausių draugų ir kaip priklauso priklaupusi ištraukė žiedą.

Dar einant sakau:

„Kur einam? Gal pasipirši man?...“

Ir po sekundės BAM!

Nu blemba kokia tu NEREALI!

Ačiū tau Indre, kad esi tokia MYLINTI, SU NIEKUO NEPALYGINAMA, ORGINALI ir VIENINTELĖ TOKIA VISAM PASAULYJE!“ – emocijomis tryško V.Bareikis.

Asmeninio albumo nuotr./Vido Bareikio įrašas feisbuke apie Indrės Stonkuvienės pasipiršimą
Asmeninio albumo nuotr./Vido Bareikio įrašas feisbuke apie Indrės Stonkuvienės pasipiršimą

15min primena, jog pirmosios poros sužadėtuvės vyro iniciatyva įvyko balandžio 24-ąją. Tada Vidas Indrei pasipiršo Palangoje po daugiau nei dvejų metų draugystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius