Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie skyrybas prakalbusi Indrė Stonkuvienė: „Atleidus įmanoma likti draugais“

Lygiai prieš mėnesį pranešę, kad po 11 metų santuokos suka skirtingais keliais, Indrė ir Mantas Stonkai susilaikė nuo plačių komentarų. Išsamiau apie liūdną faktą Indrė Stonkuvienė prakalbo 15min studijoje, kur neslėpė, kad nors priimti šį sprendimą nebuvo lengva, buvę sutuoktiniai tikisi tapti pavyzdžiu, kad įmanoma išlaikyti draugiškus santykius ir po skyrybų.

Antradienio rytą Indrė Stonkuvienė ir Monika Linkytė pristatė pirmą savo bendrą dainą „Aš myliu save“ ir vaizdo klipą, kuriame slypi išties svarbi žinia. Kaip pačios sako, sukūrė dainą apie meilę sau, drąsą priimti sprendimus, kurie kitų akimis gali pasirodyti netinkami ar neatitinkantys normų. Drąsos priimti sprendimą reikėjo ir Indrės bei Manto Stonkų šeimai, supratus, kad išsaugoti šeimos nebeįmanoma.

„Visų pirma, skyrybos neįvyksta labai staigiai. Kalbėtis ir dirbti su savimi aš pradėjau išgyvenusi pogimdyvinę depresiją, po kurios esi išties išsibarsčiusi, – atvirai sako I.Stonkuvienė. – Kalbant apie asmeninius santykius, šis etapas yra labai kitoks ir, tikriausiai, laisvas.“

Žiūrėkite pokalbį 15min studijoje:

VIDEO: Apie skyrybas prakalbusi Indrė Stonkuvienė: „Tikiuosi, tapsime pavyzdžiu, kad įmanoma likti draugais“

Kaip sako I.Stonkuvienė, porai skiriantis nereikėtų ieškoti vienos priežasties, kodėl nusprendžiama skirtis. „Tai yra ilgą laiką vykstantis procesas, jo metu turėjau labai sunkių išgyvenimų, jais aš ir dalinuosi su moterimis.

Manau, tai yra labai aktualu, kalbėti apie tai būtina, nes reikia suprasti, kad santuoka, šeima neturi būti kančia. Jeigu viską išbandai, kalbiesi, kreipiesi į specialistus, bet nejauti vidinės laimės, manau, reikia daryti išvadas. Reikia rasti pokalbį su savo vidine laime“, – pripažįsta Indrė.

Ir nors pora priėmė šį sprendimą, kaip sako Indrė, ji ir toliau tikinti meile, o kartu su Mantu jiedu išliko geri draugai.

„Labai tikiuosi, kad mes būsim pavyzdys, nes su Mantu esame draugai, partneriai. Kai atleidi viską, išlipi iš aukos pozicijos, ką dažna moteris daro, nes yra tiesiog sunku, pagarba turi išlikti. Negalima nubraukti 11 metų ir sakyti, kad viskas buvo blogai. Nėra tik vienas žmogus kaltas“, – pabrėžia žinoma laidų vedėja.

Visą pokalbį ir dainos premjerą išvysite žemiau esančiame vaizdo įraše:

VIDEO: Indrė Stonkuvienė ir Monika Linkytė pristatė bendrą dainą „Aš myliu save“ ir vaizdo klipą

15min primena, kad apie skyrybų faktą liepos 28-ąją feisbuke patvirtino aktorius, laidų vedėjas Mantas Stonkus.

Susisiekus su žinomu vyru, jis patvirtino, kad šiuo metu su Indre Stonkuviene nebegyvena kartu, tačiau plėstis nenorėjo. Vis dėlto iš komentaro buvo galima suprasti, kad pora oficialiai skiriasi.

„Mes esame suaugę žmonės, o taip jau gyvenime nutinka. Viskas gerai, manau, kad esame pavyzdys, kad galima ir toliau bendrauti“, – 15min komentavo Mantas Stonkus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Indrė ir Mantas Stonkai oficialiai skiriasi: „Esame suaugę žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius