Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skiriasi Asta Stašaitytė ir Giedrius Masalskis: „Nesugebėjome išsaugoti jausmų“

Skiriasi ilgą laiką idealia laikyta pramogų pasaulio pora – TV laidų kūrėja Asta Stašaitytė-Masalskienė (46) ir verslininkas, buvęs TV bei radijo laidų vedėjas Giedrius Masalskis (46). Poros santuoka truko 16 metų.
Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Giedrius Masalskis
Asta Stašaitytė ir Giedrius Masalskis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Brangūs draugai ir visi, kam tai gali būti įdomu. Mes nusprendėme skirtis. Nesugebėjome išsaugoti jausmų, abu nebematome prasmės būti kartu. Labai gaila. Bet juk patyrėme daugybę neįkainojamų gyvenimo akimirkų drauge ir auginame du nuostabius sūnus.

Labai prašome, padėkite mums patiems visa tai išgyventi ramybėje, neskaudindami komentarais ir užuojautomis, netrukdydami skambučiais ir klausimais. Verčiau palaikykite mus, radusius drąsos ieškoti sprendimų, harmonijos sau ir vaikams. Ačiū“, – tokia žinute feisbuke penktadienį pasidalijo ir Asta Stašaitytė, ir Giedrius Masalskis.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Giedrius Masalskis
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Giedrius Masalskis

Kalbos, kad Asta ir Giedrius Masalskiai suka į skirtingas puses, sklandė kelis pastaruosius metus. Sutuoktiniai kartu nebesirodydavo ir viešuose renginiuose.

Pažintis – radijo stotyje

Asta ir Giedrius susipažino, kai abu dirbo radijo stotyje M-1. Tuo metu itin populiarūs radijo laidų vedėjai susituokė 2001-ųjų rugsėjį Palangos bažnyčioje. Iki vestuvių Asta ir Giedrius draugavo trejus metus. Pora augina du sūnus.

Radijo stotyje Giedrius dirbo nuo 1992-ųjų pabaigos. Iš Klaipėdos į Vilnių persikrausčiusi Asta taip pat pradėjo vesti M-1 laidas. Ypač klausytojai buvo pamėgę jos ir Livijos Gradauskienės vedamą laidą „Tarp mūsų, mergaičių“. Asta ir Giedrius juokais Liviją net vadino savo piršliene.

Dabar Asta Stašaitytė veda laidas LNK televizijoje. Giedriaus Masalskio vadovaujama bendrovė „Anoniminių darboholikų klubas“ užsiima renginių organizavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius