-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Asta Valentaitė sureagavo į gandus apie skyrybas su britų milijonieriumi: „Gyvenkite savo gyvenimus“

Apie savo asmeninį gyvenimą kalbėti nemėgstanti viena gražiausių Lietuvos moterų vadinama Asta Valentaitė (38) pakomentavo pasirodžiusias kalbas, kad ji ir 15 metų vyresnis britų multimilijonierius Glenas Manchesteris (54) pasuko skirtingais keliais.
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prieš kurį laiką žiniasklaidoje pasirodė kalbos, esą Asta Valentaitė pastaruoju metu dažnai atostogauja viena – tai įrodo jos kelionių nuotraukos, kuriose ji pozuoja be mylimojo. Vis dėlto kalbas, kad ji jau kurį laiką nesieja gyvenimo su Glenu Manchesteriu, moteris vadina pavydu ir noru išskirti.

„Pas mus visi labai greitai nori išskirti žmones. Tegul tokie žmonės savo gyvenimus gyvena, o ne apkalbas ir gandus apie kitus skleidžia“, – 15min teigė A.Valentaitė.

Asta sako nekreipianti dėmesio į pasirodžiusius straipsnius, o brangų laiką geriau skiria kitoms veikloms: „Su Glenu esame užimti savais reikalais ir nekreipiame dėmesio.“

Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris
Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris

15min primena, kad A.Valentaitė su britų multimilijonieriumi G.Manchesteriu draugauja daugiau kaip dvejus metus. Spaudoje pirmą kartą jų draugystė aprašyta 2018-ųjų pavasarį.

Prieš kelis mėnesius moteris atskleidė, kad vedama meilės persikraustė gyventi į Londoną, o permainomis labai džiaugėsi.

„Niekada nežinai, kas tavęs laukia, bet dabar tikrai džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu. Manau, tai – vienas geriausių mano etapų“, – žurnalui „Aš Ikona“ prisipažino stilistė ir modelis.

G.Manchesteris – garsus Londono verslininkas, karjerą pradėjęs nuo nulio ir dabar valdantis multimilijoninį verslą. Jis vadinamas technologijų pionieriumi ir inovatoriumi, yra įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas ir vadovas – tai įmonė, sukūrusi ir siūlanti programinę įrangą, skirtą valdyti darbą su klientais. Ši bendrovė – didžiausia Didžiojoje Britanijoje savo veiklos srityje.

Apie jo asmeninį gyvenimą žinoma nedaug, jis yra išsiskyręs ir turi 19-os metų sūnų Jacką.

TAIP PAT SKAITYKITE: Labdaros pokylyje Londone Asta Valentaitė aplinkinius žavėjo savo elegancija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius