Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Cheri karantino metu rado alternatyvą ir tapo samdoma aktore: „Noriu įkvėpti merginas“

Išradingiausios makiažo pamokos, drabužių deriniai – viso to šiandien moko dainininkė Viktorija Vyšniauskaitė-Cheri. Skamba kiek neįprastai, tačiau merginai teko griebtis šiaudo, kai karantinas jos kūrybinėje veikloje padarė pauzę. Visgi pati muzika iš jos gyvenimo nedingo. Cheri toliau kuria naktimis, o dieną sukasi filmavimosi aikštelėse.
Viktorija Vyšniauskaitė-Cheri
Viktorija Vyšniauskaitė-Cheri / 15min ir stopkadro nuotr.

Vieną dieną supermenė, o kitą – močiutė

Cheri apie darbą „Bored Panda“ įmonėje sužinojo naršydama feisbuko skelbimų grupėje. Mergina turėjo sudalyvauti aktorių kastinge, o neilgai trukus ji sulaukė ir džiuginančio atsakymo – gavo pasiūlymą filmuotis „Lady Panda“ ir „Hungry Panda“ kanaluose. Taigi dabar Cheri veidą galima išvysti skirtinguose „pasidaryk pats“ vaizdo įrašuose ir masuotėse.

„Sunkiausia per šio kanalo filmavimus nevalgyti, nes filmavimuose naudojame daugybę įvairiausio maisto (juokiasi). Daugiausia keblumų šiuo klausimu kelia bulvių traškučiai, kuriuos naudojame dažnai, o draugai žino, kaip aš juos mėgstu! O geriausia, kad kiekviena diena čia labai skirtinga – vieną dieną gali tapti supermene, o kitą – mokyklinuke ar močiute“, – apie naują patirtį kalba atlikėja.

Ir nors nauja patirtis po pirmojo karantino į gyvenimą įnešė veiksmo, energijos, viskas tarsi sviestu sutepta nėra. Neretai sunku žaibiškai ir režisierių paliepimus vykdyti, kartais ir pačiai rankos slysta begalvojant, ar tikrai pavyksta išpildyti lūkesčius.

„Nepasiduodu, bandau toliau ir stengiuosi atlikti viską taip, kaip manęs prašo. O tada aplanko saldus pergalės skonis. Tokiu būdu augi, mokausi, tobulėji. Tikrai jaučiuosi dėkinga gyvenimui, kad galiu nesimokiusi vaidybos ir neturėjusi jokios patirties būti filmavimo aikštelėje ir tai vadinti darbu“, – džiaugiasi atlikėja.

Stopkadro nuotr./Kanalo „Lady Panda“ filmavimo akimirkos
Stopkadro nuotr./Kanalo „Lady Panda“ filmavimo akimirkos

Dienos metu samdoma aktorė, o naktimis – dainininkė

Ir nors Cheri sceninį vardą dažniau girdime dėl jos kuriamos muzikos, nuo pat vaikystės, išgirdusi klausimą, kuo norėtų būti užaugusi, atlikėja prie šios profesijos paminėdavo ir norą tapti aktore arba šokėja.

„Žinojau, kad tapti dainininke bus labai sunku, ši profesija reikalaus daug laiko, energijos, todėl pastarąsias dvi veiklas, pomėgius nustūmiau į šoną ir susikoncentravau ties muzika. Tačiau kadangi šie metai suteikė daug progos būti internete, žiūrėti video per „Youtube“, norėjau sužinoti, kaip atrodo ir virtuvė“, – prisimena Cheri.

Tad merginos užsidegimas nebuvo nepastebėtas – netrukus ji sulaukė net kelių kvietimų į kastingus. Iš pradžių įgarsino veikėjus, o vėliau pasirodė masuotėse. Merginą akies krašteliu galima išvysti ir viename populiariame „Netflix“ seriale „Young Wallander“.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Cheri
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Cheri

Savo patirtimi bandys merginoms įkvėpti ryžto

Ir nors šis Cheri šuolis į filmavimus galėtų atrodyti kaip netikėtas profesijos pakeitimas, tačiau muzikos atlikėja neišsižada – jai ji teikia džiaugsmą bei malonumą. Būtent dėl karantino ji buvo priversta padaryti kūrybinę pauzę ir kuriam laikui atsigręžti į visiškai kitą sritį.

„Nedirbu aktore pilnu etatu ir didžiąją laiko dalį skiriu dainų rašymui, muzikos prodiusavimui ir savo klipų filmavimams. Bet dienos metu laikas pasiskirsto taip – naktį, dažniausiai iki paryčių ar net ryto, dirbu prie muzikos, o dieną dirbu „žmogiškus“ darbus.

Deja, bet tai tik maža darbo dalis. Suderinti kūrybinę, koncertinę, socialinę veiklą, filmavimus bei dar neseniai užsimezgusį muzikinių klipų režisavimą tikrai sudėtinga. Nepasakyčiau, kad spėju. Visko tiek daug, nes viskas ir savaime suderinta. Veiklos tarpusavyje susijusios ir persipynusios“, – 15min pasakoja mergina.

Cheri neapleido ir kitos svarbios savo gyvenimo pusės – šeimos, draugų bei keturių senelių. Iki šiol besisukusi kaip vijurkas, visur bandydama suspėti, dabar mergina stengiasi atsigręžti tik į tai, kas svarbiausia.

„Esu iš viso pakeitusi 9 profesijas, jei darbo pareigas galima užskaityti kaip profesiją. Trumpai tariant – patirties turėjau labai įvairios ir tikrai buvo visko. Tai mane gerokai užaugino ir suformavo, todėl ateityje planuoju papasakoti savo istoriją per muziką. Noriu įkvėpti merginas ryžto ir atkaklumo, nes man pačiai stigo tokio pavyzdžio augant Lietuvoje. Jeigu įkvėpsiu bent keletą išdrįsti, eiti ir užkariauti – jau bus verta visų mano pastangų“, – viliasi Cheri.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainininkė Cheri pristato provokuojančią dainą ir vaizdo klipą: įvertinkite

TAIP PAT SKAITYKITE: Žinomi žmonės savanorystėje: nuo vizitų nepilnamečių pataisos namuose iki maisto gaminimo kariškiams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius