Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Donata Virbilaitė persirgo koronavirusu: prašo šiuo laikotarpiu pabūti ramiai

Dainininkė Donata Virbilaitė pranešė nemalonią žinią – ji sirgo koronavirusu. Trumpame vaizdo įraše moteris papasakojo, kokius fizinius ir psichologinius skausmus teko išgyventi.
Donata Virbilaitė
Donata Virbilaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Šia žinia Donata pasidalijo socialinio tinklo paskyroje, kurioje trumpu įrašu papasakojo, kaip viskas įvyko ir kada sulaukė testo atsakymo.

„TESTAI MELUOJA arba istorija apie zarazą, kuri gyvena pravėrus namų duris... Trumpa mano istorija apie koroną ir tai, kad ji yra tikra, gyva ir skaudžiai kanda. Būkite saugūs. Likite namie“, – socialiniame tinkle pranešė Donata.

Vaizdo įraše atlikėja kalba apie pirmuosius ligos simptomus, kurie sukėlė fizinį ir psichologinį skausmą. Visgi ji pabrėžia, kad iš pradžių sulaukė neigiamo testo atsakymo, o tik vėliau teigiamo.

„Papasakosiu jums istoriją apie mergaitę, kuri prieš dvi savaites, gal truputį daugiau žiauriai susirgo. Su labai tragiškais simptomais, kad jie paguldė ją į lovą taip, kad savaitę laiko ji vegetavo, žiūrėjo į sieną ir galvojo, kad rytoj tai jau tikrai aš mirsiu. Ta mergaitė galvojo, kad turėdama kontaktą su žmonėmis, kurie sirgo labai populiaria liga korona, pagalvojo, kad jai gali būti tas pats.

Tad nieko nelaukusi pasidarė testą, kuris, kaip bebūtų gaila, parodė neigiamą rezultatą. Nepaisant visų simptomų, kurie atitinka koronos ligą, mergaitės testo rezultatai, deja, bet buvo neigiami.

Vadinasi reikėjo aiškintis, kas jai yra. O kadangi stadija buvo tokia, kad ji aiškintis nenorėjo. Todėl buvo namuose, maistą užsisakinėjo per online platformas, kur kurjeriai atveža prie namų ir palieka prie durų, kad neturėtų jokio kontakto nei su draugais, nei su artimaisiais, nei su kaimynais.

Tai ji dvi savaites gulėjo lovoje ir nusprendė, kad laikas daryti tyrimus, kai tik pasijuto geriau. Taigi, ji pasidarė kraujo tyrimus ir gavo rezultatą – antikūnų tyrimas, kuris buvo aukštai virš normos, reiškia mergaitė prasirgo korona, bet, deja, testas jai sumelavo. Tai va, chebryte, ta mergaitė esu aš ir noriu jums visiems pasakyti, būkite atsargūs, nes testai nėra 100 proc. teisūs“, – vaizdo įraše kalba D.Virbilaitė.

Daugiau apie D.Virbilaitės patirtį – vaizdo įraše:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius