Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja E.Sašenko su vyru Giedriumi taps tėvais: „Laukiame mažojo stebuklo“

Trečiąsias vestuvių metines ką tik pasitikusi dainininkė Evelina Sašenko (33) su gerbėjais, draugais ir artimaisiais pasidalijo džiugiomis naujienomis – ji ir jos vyras Giedrius Statulevičius laukiasi pirmosios atžalos.
Evelina Sašenko ir Giedrius Statulevičius
Evelina Sašenko ir Giedrius Statulevičius / 15min ir Mindaugo Navicko nuotr.

Iš pradžių žinia ir jautriausiais žodžiais Evelina pasidalijo savo socialinių tinklų paskyroje. Netrukus džiugią naujieną ji patvirtino ir 15min.

„Mano brangūs draugai, gerbėjai, sekėjai! Negaliu daugiau laikyti paslaptyje šios džiugios naujienos ir noriu su Jumis pasidalinti bei pasidžiaugti kartu.

Mes su mano mylimu vyru laukiame mažojo stebuklo“, – feisbuke ir instagrame rašo E.Sašenko, paviešinusi ir kūdikio laukimo nuotrauką.

15min primena, kad pora vestuvinius žiedus sumainė prieš trejus metus. Po 2,5 metų draugystės, E.Sašenko už savo išrinktojo ištekėjo Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikoje. Įdomu tai, kad šalia jos pora ir susipažino.

„Tai buvo mūsų pirmo pasimatymo pradžios punktas. Nors tuomet apie vestuves tikrai negalvojome, bet štai kaip išėjo – būtent čia nusprendėme tuoktis“, – šypsojosi ji.

Ceremonijos metu, nuotakai su tėčiu žengiant link jaunikio, bažnyčioje romantiškai skambėjo styginių kvartetas.

Svarbią dieną Evelina Sašenko pasipuošė savo svajonių suknele. Tiesa, atlikėja prisipažino, jos sukūrimas kainavo kiek daugiau jėgų ir laiko, nei ji tikėjosi.

„Visada galvojau, kad iki smulkiausių detalių žinau, ko noriu savo vestuvėse, trūko tik vyro, – juokėsi ji. – Bet kai atėjo laikas viską planuoti, tada supratau, kad visgi nieko nežinau. Norėjosi ir pūstos suknelės, ir aptemptos, ir blizgančios, ir matinės... Bet galiausiai suknele labai džiaugiuosi. Kartu su nuostabia siuvėja Emilija dviese viską sumodeliavome ir išėjo tikra svajonių suknelė.“

Beprotiškai laimingi ir įsimylėję, vienas kitam tarę kone daugiausia laimės gyvenime suteikusį „taip“, Evelina ir Giedrius iš Trakų bažnyčios žengė jau kaip vyras ir žmona, apsimainę klasikiniais žiedais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius