Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Evelina Sašenko su vyru Giedriumi Statulevičiumi tapo tėvais

Dainininkė Evelina Sašenko ir jos vyras Giedrius Statulevičius tapo tėvais.
Evelina Sašenko ir Giedrius Statulevičius
Evelina Sašenko ir Giedrius Statulevičius / Mindaugo Navicko nuotr.

Porai gimė berniukas. Pirmieji apie tai pranešė portalas Žmonės.lt.

Žinia apie vaikelį Evelina pasidalijo savo instagramo paskyroje.

„Labas, pasauli!
2021-07-23 mums gimė SŪNUS.
Mūsų šeimą gyvenimas apdovanojo nuostabiu stebuklu. Ir žinote, žodyje ,,LAIMĖ,, nebetelpa tie jausmai, kuriuos išgyvename pastarosiomis dienomis. Geresnės gimtadienio dovanos ir negalėjau paprašyti aukščiausiojo. Ačiū jam už tai!“

15min primena, kad E.Sašenko žinia apie neštumą jautriausiais žodžiais pasidalijo savo socialinių tinklų paskyroje. Tada džiugią naujieną ji patvirtino ir 15min.

„Mano brangūs draugai, gerbėjai, sekėjai! Negaliu daugiau laikyti paslaptyje šios džiugios naujienos ir noriu su Jumis pasidalinti bei pasidžiaugti kartu.

Mes su mano mylimu vyru laukiame mažojo stebuklo“, – feisbuke ir instagrame rašė E.Sašenko ir paviešino kūdikio laukimo nuotrauką.

15min primena, kad pora vestuvinius žiedus sumainė prieš trejus metus. Po 2,5 metų draugystės E.Sašenko už savo išrinktojo ištekėjo Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikoje. Įdomu tai, kad šalia jos pora ir susipažino.

„Tai buvo mūsų pirmo pasimatymo pradžios punktas. Nors tuomet apie vestuves tikrai negalvojome, bet štai kaip išėjo – būtent čia nusprendėme tuoktis“, – šypsojosi ji.

Ceremonijos metu, nuotakai su tėčiu žengiant link jaunikio, bažnyčioje romantiškai skambėjo styginių kvartetas.

Svarbią dieną Evelina Sašenko pasipuošė savo svajonių suknele. Tiesa, atlikėja prisipažino, jos sukūrimas kainavo kiek daugiau jėgų ir laiko, nei ji tikėjosi.

„Visada galvojau, kad iki smulkiausių detalių žinau, ko noriu savo vestuvėse, trūko tik vyro, – juokėsi ji. – Bet kai atėjo laikas viską planuoti, tada supratau, kad visgi nieko nežinau. Norėjosi ir pūstos suknelės, ir aptemptos, ir blizgančios, ir matinės... Bet galiausiai suknele labai džiaugiuosi. Kartu su nuostabia siuvėja Emilija dviese viską sumodeliavome ir išėjo tikra svajonių suknelė.“

Beprotiškai laimingi ir įsimylėję, vienas kitam tarę kone daugiausia laimės gyvenime suteikusį „taip“ ir apsimainę klasikiniais žiedais, Evelina ir Giedrius iš Trakų bažnyčios žengė jau kaip vyras ir žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius