Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėjas Petras Daunys: „Gaila, kad Rasos nesutikau anksčiau...“

„Gaila, kad Rasos nesutikau anksčiau... Bet labai džiugu, kad apskritai sutikau...“, – prisipažįsta 30-metis dainininkas Petras Daunys.
Petras Daunys, Rasa Barauskaitė
Petras Daunys, Rasa Barauskaitė / Asmeninio albumo, LNK nuotr.

Susitarti su Petru dėl interviu laidai „Nuo... Iki...“ prireikė ne vieno mėnesio, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

„Dabar gyvenu beprotišku ritmu, be to, saugau savo gyvenimą, juk, kaip sakoma, laimė mėgsta tylą...“, – prisipažįsta Petras.

Pastaruosius kelerius metus dainininko pavardė žiniasklaidoje kur kas dažniau buvo linksniuojama ne prie pranešimų apie jo pasirodymus, o prie žinučių, skelbiančių, kad jo širdies drauge tapo garsi renginių organizatorė Rasa Barauskaitė, anksčiau geriau žinoma Arlauskienės pavarde.

Asmeninio albumo, LNK nuotr./Petras Daunys, Rasa Barauskaitė
Asmeninio albumo, LNK nuotr./Petras Daunys, Rasa Barauskaitė

Atrodo, ne pirmas kartas, kai romanas užsimezga tarp žmonių iš pramogų pasaulio, jei ne viena detalė. Rasa, slepianti savo amžių, yra vyresnė už Petrą. Tačiau dainininkas sako, kad nė kiek nepykdo tai, kad jo pavardė kur kas dažniau linksniuojama ne dėl atliekamos muzikos, o dėl asmeninių santykių: „Tai tik rodo dvigubus standartus, vis dar gyvus Lietuvoje.“

Ir iš tiesų, jei Petro ir Rasos poroje viskas būtų atvirkščiai – gerokai vyresnis vyras ir jaunutė mergina, vargu ar visuomenei tai būtų taip įdomu. Pasiūlymų atvirai kalbėti santykių tema Petras sulaukė ne kartą, tačiau pirmą kartą televizijai prabilti sutiko tik dabar.

„Dvigubus standartus jaučiu ir savo kailiu, ir ne savo kailiu. Gal aš net nuo Rasos pradėčiau, jeigu kalbame apie moteris... Nesvarbu, kiek jai metų, vyresnė ji ar jaunesnė, santuokoje ilgesnėje ar trumpesnėje, su vaikais ar be jų, yra daug variantų, kai jos nesijaučia laimingos ar kažko trūksta, tačiau baimė ir visuomenės vertinimas slegia imtis pokyčių gyvenime.“

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienį, 20.00 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius