Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėjas Ramūnas Difartas su mylimąja mini ypatingą progą: įsiamžino romantiškoje fotosesijoje

Gitaristas ir vokalistas Ramūnas Difartas su išrinktąja Aušra per Tarptautinę muzikos dieną rankų sudėję nesėdėjo – pora įsiamžino išskirtinėje fotosesijoje. Atlikėjas neslėpė, kad būtent ši šventė juos ir suvedė, tad paminėti ją – tikrai verta.
Ramūnas Difartas ir Aušra Difartė
Ramūnas Difartas ir Aušra Difartė / Iljos Jakoverio nuotr.

„Tai buvo gražiausia, romantiškiausia ir bohemiškiausia fotosesija, kokioje tik esame dalyvavę. Ir ji skirta ypatingiems metams bei ypatingam mėnesiui“, – sakė žinomas atlikėjas Ramūnas Difartas.

Jis, mylima žmona Aušra bei fotografas Ilja į klajones miesto gatvėmis ieškant ypatingų kadrų leidosi ne atsitiktinę, o pasauliui švenčiant Muzikos dieną.

„Abu esame atlikėjai. Būtent muzika ir suvedė mūsų likimus. Todėl profesinę šventę norisi paversti išskirtine diena – su savomis tradicijomis bei prisiminimais“, – sakė R.Difartas.

Fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Aušra ir Ramūnas šįmet mini ketines vestuvių metines. Tai jiems, romantiškiems muzikantams, asocijuojasi su bliuzu, rudeniu bei bohema.

„Vis pasvajodavome apie „gėlių vaikų“ stiliaus fotosesiją, tačiau jos įgyvendinimą atidėdavome. Tai ne laikas, tai fotografas ne tas“, – sakė A.Difartė.

Kitoks laikas, praleistas kartu su akimirkų gaudytoju, Difartams buvo tarsi poilsis nuo kasdienybės. O joje – daugybė muzikos, projektų, planų. Vienas ryškiausių būsimų Ramūno susitikimų su publika įvyks lapkričio 9 d. Kauno kultūros centre. Čia jis pristatys projektą „Joe Cockerio legenda“.

Iljos Jakoverio nuotr./Aušra Difartė ir Ramūnas Difartas
Iljos Jakoverio nuotr./Aušra Difartė ir Ramūnas Difartas

Ramūnas Difartas – daugelio televizijos projektų, festivalių bei konkursų dalyvis, gitaristas ir vokalistas, kurio balso spalva, vokalinis charakteris tikrai primena Joe Cockerio.

„Joe muzika man prilipo dūšioje ir sėdi ten. Radau bendraminčių, kuriems Cockerio muzika irgi yra nuostabi. Po jo mirties pradėjome kalbėtis apie tai. Sutarėme surengti ne kokį nors „tribute“ projektą, kai siekiama ir išoriškai pakartoti atlikėją, bet labiau atminimo vakarą“, – sako R.Difartas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius