Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Atspėk, kas dėžėje“: „kažkoks pūkuotas“ N.Bierancui ir M.Grabštaitei įvarė nemažai baimės

Pakvaišę ir niekada nenustygstantys – taip galima pristatyti socialinių tinklų žvaigždę Naglį Bierancą ir atlikėją Mariją Grabštaitę, kurie ryžosi 15min iššūkiui „Atspėk, kas dėžėje“. Pasirodo, abu yra bailesni, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.
Naglis Bierancas, Marija Grabštaitė
Naglis Bierancas, Marija Grabštaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kiekvieną ketvirtadienį portale 15min skaitytojų laukia kaip niekad smagus projektas „Atspėk, kas dėžėje“. Sparčiai populiarėjantis šou jau išgąsdino ne vieną žinomą pramogų pasaulio atstovą, o šį kartą jūsų laukia daug klykčiojimų, šokinėjimų ar net šokio judesių.

Kodėl? Kviesdami nusifilmuoti projekto kūrybinė komanda pramogų pasaulio atstovams neišdavė visų taisyklių. Visi dalyvaujantys žinojo, kad jiems tereikės dalyvauti smagiame žaidime. Vis dėlto atvykus jų laukė ne tokia smagi staigmena – ar gali būti, kad dėžėje slepiasi gąsdinantys gyvūnai?

Klyksmo sutramdyti nepavyko ir Nagliui su Marija. Socialinių tinklų žvaigždei nepadėjo ir tai, kad jo namuose laksto visa tarakonų šeimynėlė.

Naujausia Atspėk, kas dėžėje“ serija – jūsų dėmesiui:

VIDEO: „Atspėk, kas dėžėje“: „Kažkoks pūkuotas“ Nagliui ir Marijai įvarė nemažai baimės

Siūlome nepraleisti „nepavykusių kadrų“ serijos, kuri tikrai kiekvienam sukels juoko audrą. Taip pat – atlikėjų Monikos Linkytės ir Monikos Marijos Paulauskaitės premjeros, kuri taip pat baigėsi neapsakomais klyksmais.

Laidoje įsiamžino ir stilistų duetas „ŠaŠa“, o viskas baigėsi neįtikėtinai – Joringis Šatas apsiverkė, o Viktorijai Šaulytei „įkando“ agurkas. Eteryje pasirodė ir „Zip FM“ dueto Orijaus Gasanovo ir Simonos Albavičiūtės-Banditos laida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius