-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrius Bružas pirmą kartą pasirodė viešumoje su mylimąja, modeliu Aiste Andrijauskaite

Pirmadienio vakarą būrys teatro, kino ir pramogų pasaulio atstovų rinkosi į režisieriaus Justino Krisiūno romantinę dramą „Širdys“. Filmo nepraleido ir Audrius Bružas, į renginį atvykęs su mylimąja, modeliu, vyrų modelių agentūros „First Face Model“ įkūrėja Aiste Andrijauskaite. Tai pirmas kartas, kai fotografams pavyko įamžinti porą viešame renginyje.
Audrius Bružas ir Aistė Andrijauskaitė
Audrius Bružas ir Aistė Andrijauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nauja lietuviška drama sutraukė gausų būrį žinomų veidų, kurie skubėjo išvysti po pertraukos į kino teatrus grįžusį Rolandą Kazlą. Jis filme „Širdys“ atliko vieną pagrindinių vaidmenų, o išankstinėje premjeroje pasirodė kartu su žmona Sigita.

Išvysti kino juostą atvyko ir aktorius Audrius Bružas. Žinomas vyras buvo ne vienas – jam kompaniją palaikė mylimoji Aistė.

15min žiniomis, pora skaičiuoja jau ne vieną mėnesį kartu, tačiau Audrius Bružas niekada nebuvo linkęs kalbėti apie asmeninį gyvenimą. Nuo išsamesnių komentarų susilaiko ir Aistė Andrijauskaitė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Filmo „Širdys“ premjeros svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Filmo „Širdys“ premjeros svečiai

„Niekada nemėgau kalbėti apie savo gyvenimą, šios pozicijos laikysiuosi ir dabar. Jei nuspręsime kitaip – pranešiu“, – 15min dar anksčiau buvo sakiusi Aistė.

Savo nuomonės pora nekeitė ir atvykusi į filmo premjerą. Nors renginyje pasirodė kartu, apie draugystę komentuoti nepanoro ir nuo klausimų išsisukinėjo.

Ir nors patys apie savo santykius nedaugžodžiauja, Audriaus ir Aistės draugystė jų artimiesiems jau kurį laiką nebe paslaptis.

O aktoriaus gerbėjai dar vasarą pastebėjo, kad pora drauge poilsiavo Nidoje, o rugpjūčio 21-ąją Audrius ir Aistė vienas kitam šiltų jausmų neslėpė Vilniaus universiteto botanikos sode vykusiame „Rhye“ koncerte.

Anksčiau A.Bružas buvo susituokęs su atlikėja Šorena Džaniašvili. Pora 2017 m. kreipėsi į teismą dėl skyrybų, o 2018-aisiais oficialiai išsiskyrė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Širdžių“ premjera su R.Kazlu priešakyje: svečiai išvydo filmą apie meilę, kai nebuvo interneto

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius