Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aušrinės Sabonytės kompaniją rungtynėse palaikė krepšininkas Rokas Gustys

Pirmadienio vakarą pustuštėje Kauno „Žalgirio“ arenoje virė daug aistrų – krepšinio fanai įsitraukę stebėjo Lietuvai ne itin palankias rungtynes. Gerbėjų gretose buvo užfiksuoti ir Aušrinė Sabonytė (22) bei krepšininkas Rokas Gustys (24), palaikantys vienas kitam draugišką kompaniją. Tiesa, jų keliai susikirto jau ne pirmą kartą.
Rokas Gustys ir Aušrinė Sabonytė
Rokas Gustys ir Aušrinė Sabonytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pirmadienio vakarą draugiškos rungtynės Lietuva – Serbija lietuviams laimės neatnešė – šie jau antrą kartą per tris dienas nusileido Serbijos ekipai rezultatu 91:95. Vis dėlto saviems išreikšti palaikymo tądien atvyko nemažai garsių žmonių, tarp jų – net du Lietuvos prezidentai – Valdas Adamkus ir Gitanas Nausėda.

Taip pat mačą Kaune stebėjo Eglė Valančiūnienė, Artūras Karnišovas, Tomas Balčėtis, Martynas ir Viktorija Pociai, Tatjana ir Kšyštofas Lavrinovičiai, Rose Namajunas, Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, Jonas Nainys ir Ignas Lelys.

Aistruolių kompaniją papildė ir Aušra Sabonytė bei Rokas Gustys. Jie rungtynių metu draugiškai šnekučiavosi, juokėsi, buvo įsitraukę į dramatišką žaidimą.

Rokas Gustys ir Aušrinė Sabonytė rungtynėse Lietuva – Serbija – galerijoje:

Rokas Gustys greitu metu debiutuos LKL ir žais „Šiauliuose“. Dar pernai jaunuolis žaidė Ispanijos antrojoje lygoje.

Tuo pačiu metu šioje šalyje ne kartą svečiavosi krepšinio legendos Arvydo Sabonio dukra Aušrinė, mat Ispanijoje – Sabonių namai.

Vis dėlto, panašių sutapimų būta ir anksčiau – prieš ketverius metus R.Gustys studijavo JAV, kur mokėsi ir žaidė Hofstros universiteto komandoje NCAA lygoje. Minėtas universitetas – prie pat Niujorko, kur A.Sabonytė neretai lankydavosi.

15min primena, kad Aušrinė Sabonytė dar praeitais metais baigė Londono Vestminsterio universitetą ir kartu su šeima paminėjo šią svarbią šventę.

Žinomi žmonės rungtynėse Lietuva – Serbija – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius