Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BAFTA suspindo ir M.Vžesniauskaitė su J.Caudwellu: dėkojo R.Wilson už paramą Ukrainai

Sekmadienio vakarą Londono Karališkojoje Alberto salėje vyko jau tradicija tapę Britų kino ir televizijos meno akademijos apdovanojimai (BAFTA). Tačiau į šią ceremoniją žengė ne tik svarbiausi kino pasaulio veidai, bet ir lietuvė olimpietė Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju milijardieriumi Johnu Caudwellu. Pora vakaro akimirkomis pasidalijo socialiniuose tinkluose ir nepraleido progos padėkoti aktorei R.Wilson už paramą Ukrainai.
Modesta Vžesniauskaitė su Johnas Caudwellu, Rebel Wilson
Modesta Vžesniauskaitė su Johnas Caudwellu, Rebel Wilson / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Ne viename renginyje mėgstanti pasirodyti garsi pora ir šįkart nepraleido progos atvykti į svarbius apdovanojimus. Modestas ir Johnas žengė BAFTA raudonuoju kilimu ir stebėjo kino pasauliui itin svarbią ceremoniją.

Negana to, garsi olimpietė sutiko australų aktorę Rebel Wilson, kuriai ji padėkoti už palaikymą Ukrainai. Pasirodo, prieš tai moteris nepabijojo parodyti gausių reakcijų sulaukusio gesto Rusijos prezidentui.

„Man labai malonu susitikti su Rebel Wilson. Dievinau jos paramą Ukrainai BAFTA nakties metu.

Taip pat sulaukiau daug komplimentų dėl savo suknelės! Ačiū, Gaby!

Johnas Caudwellas ir aš sutikome daug mielų žmonių – nekantrauju vėl juos pamatyti!“ – socialiniame tinkle džiaugėsi Modesta.

Vakaro įspūdžiais su sekėjais pasidalino ir Modestos mylimasis. Jis pasidžiaugė, kad po dvejų metų dideli renginiai gali vykti ne tik virtualiai, bet ir gyvai.

„Modesta ir aš užbaigėme savo BAFTA savaitgalį Londone, praėjusį vakarą apsilankę kasmetinėje kino apdovanojimų ceremonijoje.

Nors aš nesu šios pramonės atstovas ir nelabai moku atpažinti, „kas yra kas“, buvo fantastiška pamatyti, kaip sugrįžo dideli, blizgantys apdovanojimų renginiai po dvejų COVID metų, per kuriuos turėjome taikytis prie tylių virtualių švenčių.

Žinoma, šiemet renginys surengtas Ukrainoje tragedijos šešėlyje, o tai man, Modestai ir kitiems svečiams buvo svarbiausia praėjusios nakties mintis ir pokalbio tema, įskaitant apdovanojimų ceremonijos vedėją Rebel Wilson.

Asmeninis vakaro akcentas buvo pamatyti Shirley Bassey: tiek jos išskirtiniame Džeimso Bondo tematikos pasirodyme (ar galite patikėti, kad jai 85-eri?), ir vakarėlyje. Shirley visada buvo didžiulė „Caudwell Children“ rėmėja, įskaitant dalyvavimą praėjusių metų #ButterflyBallMonaco, ir visada yra tokia šilta, draugiška ir tikra.

Mane taip pat sužavėjo tai, kaip BAFTA organizatoriai papuošė „JW Marriott Grosvenor House“ pobūvių salę apdovanojimų dūzgėms. Tai suteikė man ir Modestai idėjų būsimiems labdaros renginiams!

Stileivoms galiu pasakyti, kad Modesta dėvi Gaby Charbachy suknelę, o aš vilkiu vieną iš savo sukurtų švarkų, kuris sulaukė daug dėmesio“, – rašė J.Caudwellas.

15min primena, kad nepaisant pasaulyje tvyrančios niūrios nuotaikos dėl tebesitęsiančios Maskvos agresijos, šiemet Londono Karališkojoje Alberto salėje rengiama ceremonija buvo tam tikra laisvės šventė, nes pirmą kartą nuo COVID-19 pandemijos pradžios apdovanojimai buvo teikiami asmeniškai, o ne nuotoliniu būdu.

Ceremoniją atidarė pramogų pasaulio ikona 85 metų dainininkė Shirley Bassey, kurios balsas skambėjo net trijuose bondiados filmuose. Taip buvo paminėtas šios megafranšizės 60-metis.

Garbė vesti šių metų apdovanojimų ceremoniją teko aktorei, komikei Rebel Wilson. Ši renginio metu ne kartą siuntė palaikymo žinutę karo draskomai Ukrainai. Į BAFTA apdovanojimų sceną pakvietusi filme „CODA“, pasakojančiame kurčiųjų šeimoje augusio vaiko istoriją, vaidinusią aktorę Emilia Jones, R.Wilson pareiškė turinti ženklą Vladimirui Putinui – kamerai ji parodė vidurinį pirštą. Toks komikės poelgis sulaukė gausių ovacijų.

Vida Press nuotr./Rebel Wilson
Vida Press nuotr./Rebel Wilson

BAFTA apdovanojimai paprastai laikomi Holivude vykstančių „Oskarų“ sėkmės indikatoriumi. Tačiau šiemet BAFTA ir „Oskarų“ nominacijų geriausios aktorės kategorijoje sąrašai skirėsi ir nė viena pavardė juose nesutapo. Jungtinėje Karalystėje neįvertinta liko britų aktorė Olivia Colman ir jos vaidmuo juostoje „Prarastoji dukra“ (The Lost Daughter), kaip ir Kristen Stewart, suvaidinusi princesę Dianą filme „Spenser“ (Spencer).

Geriausia aktore BAFTA apdovanojimuose šiemet paskelbta Joanna Scanlan už vaidmenį juostoje „After Love“, o geriausiu aktoriumi – Willas Smithas už vaidmenį filme „King Richard“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius