Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bankrotą paskelbusi Birutė Petrikytė atvira: „Būtume su vyru likę gatvėje“

„Mes galvojome, kad mums vis dėlto reikės viską palikti ir išeiti. Likti prie suskilusios geldos. Išeiti iš čia su maišeliu, nes nematėme kitos išeities“, – atvirai sako dainininkė Birutė Petrikytė.
Birutė Petrikytė su vyru
Birutė Petrikytė su vyru / LNK nuotr.

Tai, ką per pastaruosius penkerius metus išgyveno garsi dainininkė, netrukus 65-ąjį jubiliejų švęsianti Lietuvos estrados primadona vadinama Birutė Petrikytė, ko gero gali įsivaizduoti tik patyrę tą patį.

Prieš krizę nuosavam verslui, svečių namams ir restoranui Palangoje iš bankų pasiskolinti pinigai Birutei ir jos vyrui Igoriui tapo nepakeliama finansine našta, siekusia kelis milijonus eurų. Tuomet sutuoktinį užklupo depresija, o draugai nusisuko.

„Aš visada ėjau iškėlusi galvą, visada juokiausi, visą laiką šypsojausi. Būdavo toks pasakymas: klausyk, ta tavo draugė Birutė eina ir šypsosi, tai dar ne viską iš jos atėmė“, – „Nuo... Iki...“ pasakojo dainininkė, o jos išsamų pasakojimą žiūrovai išvys trečiadienio vakarą.

LNK nuotr. /Birutė Petrikytė
LNK nuotr. /Birutė Petrikytė

Moteris prisipažino, kad po to, kai spauda ėmė skelbti apie jos įsiskolinimus ir gresiantį bankrotą, netrūko tų, kurie ją paliko.

„Nes neįdomi jiems aš, bankrutavusi. Įdomu tik tada, kada esi turtingas, sėkmingas, o jei ne, lieka labai nedaug draugų, kurie padėtų tau išlikti, išgyventi, ir būtų su tavimi ir bėdoje, ir laimėje“, – LNK laidoje pasakojo Birutė ir prisipažino, kad, jei ne leidimas skelbti bankrotą, būtų su vyru likę gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius