Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bestselerį „Dingusi“ įgarsinę Simona ir Jonas Nainiai rado panašumų su knygos herojais

Vos tik pasirodžiusi, Gillian Flynn knyga „Dingusi“ sudrebino leidybos pasaulį. Knyga akimirksniu tapo bestseleriu ir nušluostė nosį visoms kitoms knygoms, tapusi metų knyga JAV. Pagal knygą vėliau buvo pastatytas nemažiau dėmesio sulaukęs režisieriaus Deivido Finčerio filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko garsusis Benas Affleckas. Lietuvoje šis visiškai netikėtais siužeto vingiais skaitytojus stebinęs trileris taip pat sulaukė daug dėmesio, o šiandien jį jau galima ir išgirsti — Jono Nainio (Nikas Danas) ir Simonos Nainės (Eimė Eliot) balsu.
Jonas ir Simona Nainiai
Jonas ir Simona Nainiai / Stop kadras

Audioknygų leidėjas Audioteka.lt šiemet knygų klausytojus stebina ne pirmą kartą. Metų pradžioje pasirodė garsioji „Steve Jobs“ biografija audioformatu, o šiandien — dar viena nauja audioknyga, kurią įgarsino dvi Lietuvoje puikiai žinomos garsenybės: radijo ir televizijos laidų vedėjas Jonas Nainys bei jo žmona, grupės „Pinup Girls“ atlikėja, Simona Nainė.

„Ar santuoka gali nužudyti?“, po knygos antrašte akis draskantis klausimas iš pradžių atrodo kaip rinkodaros triukas, tačiau veiksmui knygoje dar nė neįpusėjus, tampa akivaizdu, kad autorė žodžiais veltui nesišvaisto. Iš Eimės dienoraščio paaiškėja, kad ši lyderė perfekcionistė galėtų išvesti iš pusiausvyros bet ką, o jos vyras Nikas yra pagrindinis įtariamasis šioje Eimės dingimo byloje.

Stop kadras/Jonas Nainys
Stop kadras/Jonas Nainys

Stiprėjant įtampai ir nerimui atsiskleidžia tikrieji sutuoktinių jausmai, ima veržtis nusivylimas ir kartėlis, slypėję už laimingos santuokos fasado. Slopinama neapykanta, nepaaiškinami poelgiai ir pyktis galiausiai virsta vien neįveikiama kalte, kai norisi dingti pačiam arba pradanginti kitą.

Per interviu Jonas prisipažino, kad tarp jo ir knygos herojaus Niko — labai daug bendro, o Jono ir Simonos santuoka taip pat turi panašumų į knygos veikėjų Niko Dano ir Eimės Eliot. Tiesa, garsindamas Niką, Jonas sako norėjęs jį pataisyti, paskatinti elgtis kiek ryžtingiau.

„Knygos garsinimas su Jonu ir Simona buvo kur kas didesnis iššūkis, nei tikėjausi, – pripažįsta Audioteka.lt įkūrėjas A.Mikalauskas. – Tai TV laidos filmavimas, tai fotosesija, tai radijas visai vasarai išsiveža Joną į Palangą… Knygą planavome įgarsinti per pusmetį, o darbai užsitęsė daugiau nei metus. Nors iš tiesų garsinimui turėjome labai mažai laiko. Bet kuriuo atveju, galutiniu rezultatu esu labai patenkintas ir jei ateitybe pasitaikys galimybė su Jonu ar Simona, ar abiem, garsinti kitą knygą, neabejotinai pasakysiu taip.“

VIDEO: Jonas Nainys ir Simona Nainė. Audio knyga „Dingusi“. Autorė - Gillian Flynn.

Daugiau informacijos apie audioknygą „Dingusi“ rasite svetainėje www.dingusi.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius