Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bičiuliai negailėjo linkėjimų V.Siegel ir L.Suodaičiui: žiūrėkite vaizdo įrašą

Penktadienio popietę sostinėje į šalia Užupio esančią Skaisčiausiosios Dievo Motinos cerkvę rinkosi būrys išsipusčiusių svečių – jie stebėjo, kaip Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis apsikeitė vestuviniais žiedais. Ir, beje, graži buvo ne tik pati ceremonija, aplinka, kurioje buvo ištarti lemtingieji „taip“, bet ir artimiausių bičiulių palinkėjimai.

Apie Viktorijos Siegel vestuves buvo kalbama ne vieną mėnesį ir, panašu, kad tikrai ne veltui – juk pati ceremonija priminė tikrą pasaką. Kiekvienas svečias į cerkvę užėjo pro gėlių skliautą, o vestuvių proga nepagailėjo ir gražiausių žodžių jauniesiems.

Nors ceremonija prasidėjo kiek vėliau, nei tikėtasi, tačiau svečiai atvyko su plačiausiomis šypsenomis. Štai 15min kalbintas komunikacijos specialistas, nuomonės formuotojas Saugirdas Vaitulionis, kuris pasirūpino, kad viskas šventėje vyktų sklandžiai, sakė, jog jaučiasi labai pakiliai.

„Vestuvės visada yra labai džiugi proga ir tada, kai jos tokios gražios, mielų, puikių žmonių, tai kaip diena gali būti bloga? Oras nuostabus, tai manau, kad bus labai graži diena“, – dar prieš prasidedant tuoktuvėms sakė jis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saugirdas Vaitulionis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saugirdas Vaitulionis

S.Vaitulionis atskleidė, ir kur prieš ceremoniją buvo jaunoji – tuo metu pozavo specialiai vestuvinei fotosesijai.

„Žinau, kad nuotaka likus 10 minučių iki ceremonijos fotografuojasi kitoje vietoje. Todėl tikiuosi, kad nepavėluos į savo vestuves“, – juokavo jis.

Šventėje pasirodė ir žinoma socialinių tinklų žvaigždė, moterų bendruomenės „She is glowing“ įkūrėja ir vestuvių planuotoja Dovilė Urbanaitė, kurios emocijos tiesiog tryško per kraštus.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dovilė Urbanaitė su mylimuoju
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dovilė Urbanaitė su mylimuoju

„Vestuvės yra nuostabi šventė, o dar geriau, kai vėliau pora sugeba kiekvienais metais išlikti kartu ir ta meilė tik stiprėja.

Aišku, natūralu, kad ta meilė keičiasi, bet tiesiog, kad ji vis labiau stiprėtų, gilėtų ir kad tos patirtys ne atitolintų, o kaip tik sustiprintų. Matydama jų santykius, aš net neabejoju, kad jie ta kryptimi ir klostysis“, – jaunavedžiams linkėjimą skyrė D.Urbanaitė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rasa Stonienė, Rimandas Stonys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rasa Stonienė, Rimandas Stonys

Jaunųjų liudininkais tapę verslininkai Rasa ir Rimandas Stoniai taip pat neslėpė džiugių nuotaikų. Ir nors nebuvo kalbūs, tačiau akivaizdu, kad už draugus be galo džiaugiasi.

Daugiau akimirkų iš Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvių – 15min vaizdo įraše:

VIDEO: Susituokė Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis: pamatykite šventės akimirkas

Šventės akimirkos – galerijoje:

15min primena, kad L.Suodaitis savo mylimajai V.Siegel pasipiršo per jos 26-ąjį gimtadienį 2020-ųjų lapkričio 17-ąją.

„Būsima IENĖ. Jaučiuosi beprotiškai laiminga ir aš pasakiau TAIP!!!!“ – tąkart rašė Viktorija.

Socialiniame tinkle šalia džiaugsmingo įrašo V.Siegel tada pasidalijo dviem nuotraukomis. Vienoje buvo užfiksuotas jos ir L.Suodaičio bučinys, o kitoje – ant piršto užmautas sužadėtuvių žiedas. „Pati nuostabiausia gimtadienio dovana“, – džiaugėsi V.Siegel.

Prieš porą savaičių Viktorija atšventė mergvakarį. Netikėtai jame pasirodė ir iš savo bernvakario trumpam pabėgęs Laurynas, kuris mylimąją nustebino didele rožių puokšte. „Kad Laurynas nustebins, tikrai nesitikėjau. Nors ir pats išvažiavo į savo bernvakarį, vis tiek atvyko pas mane“, – džiūgavo V.Siegel.

Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija Siegel su Laurynu Suodaičiu
Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija Siegel su Laurynu Suodaičiu

Tačiau L.Suodaičio staigmena V.Siegel mergvakaris neapsiribojo. Geros nuotaikos soc. tinklų žvaigždei įpūtė ir draugės, suorganizavusios įspūdingą vakarėlį.

Viktorija augina dukrą Nicole, kurios susilaukė su buvusiu sužadėtiniu. L.Suodaitis – Nicole krikštatėvis. Pavasarį laidoje „KK2 penktadienis“ moteris pasakojo, kad jau svarsto ir apie savo bei Lauryno bendrras atžalas – jas norėtų pagimdyti iki 30-ies. Anot V.Siegel, vaikai būtinai turi gimti santuokoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: V.Siegel sužadėtinis Laurynas: „Esu sau pasakęs – mano vaikus gimdys ne sužadėtinė ar draugė, o žmona“

TAIP PAT SKAITYKITE: V.Siegel – apie tai, kas poroje geresnis kulinaras, ir būsimas vestuves: „Iškart žinojome, kokių norime“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius