-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Birutė Navickaitė tapo Oksanos Pikul modeliu: „Norėjau ją trumpam atitraukti nuo buitinių darbų“

Savaitgalį pajūryje viešėjusi atlikėja, vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė grožio naujovėmis besidominčioms moterims surengė savo vizažo mokymus, o tapti jos modeliu pakvietė Palangoje gyvenančią Birutę Navickaitę. Kaip pati sako, judviejų draugystė užsimezgė viešai nuskambėjusio skandalo metu, o suprasdama sunkią Birutės situaciją, norėjo ją bent trumpam atitraukti nuo darbų.
Birutė Navickaitė, Oksana Pikul-Jasaitienė
Birutė Navickaitė, Oksana Pikul-Jasaitienė / Asmeninio albumo nuotr.

Vis daugiau laiko vizažui skirianti Oksana Pikul neretai veda mokymus skirtinguose Lietuvos miestuose, ne kartą savo grožio paslapčių mokė ir svetur. Praėjusį savaitgalį Oksana lankėsi ir Palangoje, o seminarui, kaip ir visuomet, socialiniuose tinkluose ieškojo modelio. Kaip pati sako, taip išsiplečia pažinčių ratas, o ir gebėjimai puošiant nepažįstamą modelį tobulėja.

„Labai dažnai prieš seminarus, kuriuos vedu kituose miestuose, ieškau modelių. Paskelbiu paiešką, pasiūlau norinčioms merginoms man parašyti. Prieš pat seminarą pasirenku merginą ir ją pasikviečiu, padažau. Man būna iššūkis padažyti dar niekada nematytą merginą, o joms malonu praleisti dieną drauge“, – 15min užkulisius pasakojo O.Pikul.

Asmeninio albumo nuotr./Oksanos Pikul-Jasaitienės makiažo seminaro akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Oksanos Pikul-Jasaitienės makiažo seminaro akimirka

O šį kartą O.Pikul-Jasaitienės pagrindiniu modeliu tapo Birutė Navickaitė. Kaip sako Oksana, sulaukusi Birutės asmeninės žinutės, apsidžiaugė ir su mielu noru sutiko.

„Prieš tai esame šiek tiek susirašinėjusios feisbuke. Kai į viešumą iškilo skandalas su Petru Gražuliu, parašiau jai palaikymo žinutę. Dabar norėjosi ją šiek tiek atitraukti nuo buitinių darbų, kad bent trumpam pamirštų apie kasdienybę, atsipalaiduotų, gerai praleistų laiką. Galų gale, pasimėgautų makiažu, išgirstų įdomybių“, – sako Oksana Pikul.

Asmeninio albumo nuotr./Birutė Navickaitė
Asmeninio albumo nuotr./Birutė Navickaitė

Oksana pasakoja „Cuti Cuti“ grožio studijoje Birutei parinkusi švelnias spalvas, jos gražiai išryškino jos veido bruožus, o galutinis rezultatas pradžiugino abi.

„Birutė jauna, simpatiška moteris, todėl parinkau švelnų makiažą, kuris išryškino jos natūralius bruožus, – pasakoja Oksana.

Birutei vizažistės kėdėje teko praleisti nemažai valandų. Ir nors Oksana pripažįsta, kad dažniausiai modeliams tenka užsibūti ilgiau, Birutę teko paleisti anksčiau – teko pakeisti dukrą prižiūrinčią auklę.

„Seminarai trunka gana ilgai. Merginos susirenka 10 arba 11 ryte, mes dirbame, studijuojame, domimės iki 19 ar 20 valandos vakaro. Vis dėlto Birutę šį kartą paleidome anksčiau, apie 16 valandą, nes ji turėjo skubėti pas savo mažylę. Galutiniu makiažo rezultatu ji liko labai patenkinta, vėliau parašė padėkos žinutę“, – sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Asmeninio albumo nuotr./Birutė Navickaitė
Asmeninio albumo nuotr./Birutė Navickaitė

Moterys seminaro metu ne tik gerai praleido laiką, bet ir spėjo pabendrauti, aptarti motinystės džiaugsmus bei rūpesčius: „Birutė labai šilta mergina, tad normalu, kad viso proceso metu spėjome aptarti ir motinystę, pasidomėjau, ar mergytė jau sėdi, ar šliaužioja. Buvo labai malonu pamatyti Birutę, ją motyvuoti, palaikyti.“

O.Pikul-Jasaitienė sakė labai palaikanti Birutę ir tiki, kad ateityje, prisimindama šį viešai nuaidėjusį jos ir Petro Gražulio konfliktą, moteris tik pasijuoks.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

„Aš esu moteris ir visada palaikysiu moterišką pusę, tegu vyrai nesupyksta. Mes, moterys, atliekame daugybę darbų. Puikus pavyzdys yra ir Birutė. Ji dirba, augina vaiką, prižiūri buitį. Mums gyvenimas yra tikrai sudėtingesnis – visko daugiau reikia, privalome padaryti daug darbų. Tegu nesupyksta Petras, bet palaikau Birutę, nes jai reikia palaikymo.

Galėčiau tik linkėti stiprybės, motyvuoti ir skatinti džiaugtis gyvenimu, nes jis tikrai labai gražus. Kad ir kas bebūtų, viskas bus gerai, tereikia visada šypsotis eiti teisingu gyvenimo keliu. Po kažkiek laiko visi šypsosimės iš šios situacijos. O Birutė tikrai labai žavi moteris, Gražulis daug prarado“, – 15min sakė Oksana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius