Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas geriausių Lietuvos futbolininkų Deividas Šemberas susituokė su Oksana Zlatkovaite

Buvęs „Žalgirio“ kapitonas ir ilgametis Lietuvos futbolo rinktinės gynėjas Deividas Šemberas (39) susituokė su mylimąja Oksana Zlatkovaite (34).
Oksana Zlatkovaitė ir Deividas Šemberas
Oksana Zlatkovaitė ir Deividas Šemberas / Rūtos Matilionytės nuotr.

„Mes visą laiką jautėmės šeima, tad tai tebuvo formalumas, – 15min sakė Oksana. – Kadangi susituokėme po aštuonerių metų bendro gyvenimo, abu vestuvių dieną jautėmės ramiai.“

15min žiniomis, po vestuvių Oksana pasirinko vyro pavardę ir tapo Šemberiene.

Žurnalas „Žmonės“ rašo, kad buvęs vienas geriausių Lietuvos futbolininkų D.Šemberas ir O.Zlatkovaitė susituokė balandžio 12-ąją Neringoje, būtent čia jie vienas kitam ištarė lemtingąjį „taip“.

Kodėl vestuvėms garsi pora pasirinko Neringą? „Kadangi abu esame registruoti Neringoje, minčių kelti vestuves kur kitur net neturėjome“, – 15min sakė Oksana. Ji užsiminė, kad vestuvių dieną norėjosi būti tik artimiausių žmonių būryje.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Oksana Zlatkovaitė ir Deividas Šemberas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Oksana Zlatkovaitė ir Deividas Šemberas

Moteris šypsosi – šios net ir poros bičiuliams kiek netikėtos vestuvės tikrai nebuvo „iš reikalo“. Visgi Oksana 15min pripažino, kad oficialus šeimos statusas skatina galvoti apie šeimos pagausėjimą. Deividas Šemberas iš pirmos santuokos su Agne Armoškaite (dabar Grigaliūnienė – red.) turi paauglį sūnų Gabrielių.

Medaus mėnesio Šemberai neplanuoja, nes šiuo metu jų prioritetas – darbai. „Visi tie aštuoni metai kartu buvo kaip medaus mėnuo“, – sakė Oksana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius